OHMYGOSSIP — Särtsakas ja tubli modell Xenia Likhacheva jagab Ohmygossip’i rubriigis “Nädalalõpp” ideid, mida nädalavahetusel ette võtta!

1) Magada – Mulle vaga meeldib magada ja ma võin seda teha isegi 14 tundi. Arvan, et uni säilitab ilu, ja see on väga oluline naiste jaoks.

2) Kohtuda sõpradega – Kuna ma ei käi Eestis väga tihti, tahaks maksimaalset kohtuda oma sõpradega. See on kõge tähtsam minu jaoks!!!

3) Sport – Sport on minu jaoks väga tähtis, kuigi ma olen laisk inimene, spordiga või lihtsa fitnessiga ma tegelen hea meelega. Nädalavahetusel kavatsen Viimsi spa’sse minna.

4) Mängida koduloomadega – Mul on deegud ja sõbrannadel kassid. Mulle nii meeldivad igasugused koduloomad ja koos loomadega olemine on minu jaoks just see nagu iga päev peab olema.

5) Minna kinno, Vanalinnas jalutada või lihtsalt vaadata meie Jõuluturgi. Nautida meie kaunist Tallinna. Tallinn on väga ilus linn ja kui sa oled olnud välismaal ja tuled tagasi, siis on seda eriti tunda. Atmosfäär linnas jalutades on eriline, nii soe ja hea… tunne.

Save

Save