OHMYGOSSIP — Rootslanna Pixee Fox on iluoperatsioonidele kulutanud juba üle 100 000 euro. Ameerikas elav Rootsi juurtega modell on oma keha muundamisega astunud ekstreemseid samme., vahendab Barcroft News.

Pixee Fox kirjeldab, kuidas ta imetleb kõige enam Jessica Rabbit´it ja Okasroosikest ning soovibki oma keha muuta ebaloomulike tegelaskujude sarnaseks. Oktoobris lasi ta eemaldada endalt 6 ribi, saavutamaks piisavalt kitsas talje, mida rõhutab lisaks veel korsetiga. Naise vööümbermõõt on praegu 40cm, aga tema unistuseks on vähendada mõõtu 35cm peale. 25-aastase naise eesmärki võib pidada lausa eluohtlikuks.

“Ribide eemaldamine on alati olnud unistus, aga oli peaaegu võimatu leida kirurgi, kes nõustuks mulle operatsiooni sooritama,” ütleb naine.

Lisaks ribide eemaldusele on Pixee lasknud ka nina 4 korda lõigata, lõualuud lihvinud, rasvaimu teinud ning tema rindasid on suurendatud 4 korda. Silmalauge on samuti tõstetud, kulmude kõrgust korrigeeritud, vaagna kitsendust tehtud ja tuharaid tõstetud. Lisaks kõigele on talle põsesarnadesse ja huultesse täiteainet süstitud.

“Joonisfilmides on ideaalsed naiskehad. Tahan endale peenikest vöökohta, tagumikku, suuri rindasid, suuri silmi ja ilusat nägu. Ribide eemaldus oli vaid üks sammuke saavutamaks eesmärki.”

Pixee postitab tihti oma kehast fotosid Instagrami vaatajaskonnale ja tal on seal kogunenud juba 170 000 ustavat järgijat.

Pixee arusaama ribide eemaldamisest võib seada küsimuse alla. Peale operatsiooni tulnuks taastuda vähemalt 6 nädalat, aga naine oli juba kaks päeva peale operatsiooni jõusaalis. Enne operatsiooni üritas naine korsetiga vööümbermõõtu vähendada, aga ülitugev pingutamine muutus valulikuks. Nüüd on ta õnnelik, et saab kanda korsetti kogu päeva, ilma valu tundmata.

Roided on loodud selleks, et kaitsta inimkeha siseorganeid, Pixee Foxi ümbritseb tihti seetõttu oht. “Ma ei ole mures, sest ma kasutan alati kortsetti, mis töötabki nagu kaitse.”

Pixee Fox soovib aga korsetti veelgi tihedamaks pingutada. Viis tundi päevas trenni tegev naine unistab muudkui väiksemast vöökohast. Pixee ei või süüa näiteks enam liha ja teravilju, sest kõhtu tekib valu. Tänaseks koosnebki tema toiduvalik peaasjalikult köögiviljadest, puuviljadest ja pähklitest, mida ta sööb meelsasti püreestatud smuutide näol.

Pixee töötas enne USA´sse kolimist elektrikuna.

“Rootsis ei saanud ma olla mina ise, sest seal ei armastata teistsuguseid inimesi. Monotoonne ühiskond tõrjub inimesi, kes erinevad teistest. Seepärast mul ongi nüüd parem elada Los Angeles´es.”

Vaata pilte Pixee väljanägemist SIIT

 

 

 

 

Save