OHMYGOSSIP — Soome miss Rosa-Maria Ryyti püüab Miss Universe võistlusel edukalt rahvusvaheliste fotograafide pilke, kirjutab Iltalehti. Eesti esindajat tänavu kahjuks “Miss Universe 2015” võistlusel pole.

Soome miss on äratanud Miss Universe võistlusel kõvasti tähelepanu. “Isegi võõrad inimesed jagavad mulle komplimente,” räägib Rosa-Maria Ryyti. Ta rõõmustab positiivse tagasiside üle Las Vegases.

Miss Universe Suomi toakaaslaseks on Miss Norra, kellega nad võistlevad Miss Universe tiitli eest. Rosa-Maria sõnul on kõik osalejad väga toredad ja sõbralikud.

Isegi Los Angeleses stilisti karjääri tegev soomlane Riku Campo kiitis tänavust Soome esindajat taevani: “Rosa-Maria on üle pika aja rahvusvaheline kõrgklassi kaunitar. Ta võiks olla kasvõi Miss Venezuela”.

Rosa-Maria naudib võistlust: “Super tunne! Kõik on nii positiivsed ja toetavad. Armastan seda, kuidas Ameerikas isegi võõrad inimesed jagavad üksteisele komplimente”.

Võistlejad on poseerinud piltidel ja teinud videosid, kuid missidel jätkub ka vaba aega, et tutvuda Ameerikaga. “Arvasin, et siin on väga hektiline elu. Olen vabal ajal teinud trenni ja käinud näiteks Victoria’s Secret showd vaatamas,” kirjeldab Rosa-Maria.

“Miss Universe 2015” finaal toimub 20. detsembril Las Vegases.

Loe lisaks:

Miss Estonia 2013 tiitliga pärjatud Kristina Karjalainen põrutab Türki hoopis Soomet esindama
Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen on taas paari missi-tiitli võrra rikkam. Tänaseks kannab ta lisaks eelpool toodud Miss Estoniale veel ka Soome Miss Pin Up ja Miss e-Babe 2014 tiitleid, kirjutab Kroonika.

Miss Universum 2014 on Colombiast pärit Paulina Vega
USAs Miamis krooniti universumi kauneimaks naiseks Colombiast pärit 22aastane Paulina Vega. Krooni andis üle eelmise aasta võitja, Venezuelast pärit Miss Universe 2013 Gabriela Isler.