OHMYGOSSIP — Soome üheaegselt kõige vihatuim ja armastatuim skandaalitar ning kollaste uudiste esiperesoon Johanna Mia Tukiainen ei ole viiamsel ajal saanud enam seda kajastust ning fännimerd, mida möödunud aastatel, ent innukas staarblondiin ja siiani kajastatuim Soome kõmustaar ei jäta kasutamata ühtki võimalust, et end areenil hoida.

Et kätt pulsil hoida, pingutab Johanna Tukiainen mitmel rindel, postitades samaaegselt Facebooki endast poolpaljaid pilte, jagab tunnustust Jeesusele (flaier kirjaga: Jesus will protect you in every situation) ning jagab juba varakult oma Facebooki sõpradele Hanukkah tervitusi (Happy Hanukkah), vaatamata sellele, et Hanukka-pühi peetakse tänavu alles 6-14.detsembril! Tukiainen sellest numbrit ei tee, kui tahab soovib ka Head aastavahetust 1. detsembril. :P :)

johanna tukiainen dekoltee

Johanna Tukiainen’i avara dekolteega pilt leidis kajastust ka Soome lehes Seiska, kus märgiti ära, et see on Johanna läbi aegade avaraim dekoltee. Ent kuulus kaunitar leiab, et selles pildis pole midagi nii erilist, et sellest esilehe uudis teha ning lisab, et Seiska pole temast kunagi ühtegi ilusamat pilti teinud.

Johannal on varuks ka pilte, mida ta ise oma uudiste juures näha soovib ning Ohmygossip avaldab neid hea meelega!

johanna tukiainen poes

johanna poes 1

johanna tukiainen poes 2