OHMYGOSSIP — Egiptuses puhkusel viibiv Big Brother-staar Henna Kalinainen avaldab oma Facebooki lehel, et Soome tekitab temas stressi ja depressioon.

“Hetk tagasi kirjutasin oma blogis kui masendunud ja haige olin, kuidas mu elus on vaheldumisi tõusud ja mõõnad,” postitab hetkel Egiptuse puhkusel olev ning Metropoli.net’is oma blogi pidav soomlanna Henna Kalinainen oma Facebooki lehel.

“Me peame olema tänulikud selle eest, mida oleme saanud kogeda ja näha ning võimaluse eest tervena elada koos oma pere ja sõpradega. Mul on olnud palju aega mõelda, kuid muresi on raske unustada! Tunnen siiski, et olen väga õnnistatud! Olen õnnelik, et  mul on katus pea kohal, olen põhimõtteliselt terve ja kõik uksed on avatud,” arutleb Henna ning lisab, et on jõudnud selgusele, et Soome tekitab temas masendust ning depressiooni.

“Siin välismaal olen märganud, et stressi ja depressiooni põhjustajaks on sünge Soome. Mitte ainult kliima, vaid asjaolu, et meedia, inimesed ja kõik üritused on päevast päeva silmatorkavalt negatiivsed! Ma armastan oma riiki ning loodan, et inimesed hakkavad ennast paremini tundma, kuigi olukord riigis on kehv. Kogun siin jõudu, et jõuaks jälle edasi tegutseda.”