Kroonikast saame lugeda seksikat ja lõbusat intervjuud “Kuidas võrgutada meest?” Kristiina Raudsepaga (35), kus ajakirjanik Paavo Kangur selgitab, kuidas üks naine peaks meest võrgutama.

“Kas sa seda võtet tead, et naine nõjatub hetkeks mehe vastu ja annab talle rinnanibuga kerge elektrilöögi?” uurib Paavo Kristiinalt.

“See kuulub kehakeele nipikeste hulka. Ma ei ole seda nippi väga harrastanud. Kuid võrgutamiseks on tähtis tekitada kahepoolne tõmme. Tegelikult ei maksa segi ajada sõbralikkust ja flirti,” vastab Kristiina.

“Palju sinu rinnad maksid?” küsitleb Paavo edasi.

“Issand, saladus! Oleneb suurusest. Minu omad on Viimsis asuva töökoja Fertilitas meistrite looming. Need on mu kolmandad silikoonid. Tahtsin väiksemaid, aga lasin panna sama suured, või paar protsenti väiksemad. Pisemaks on päris raske teha, sest siis jäävad armid. Parem on suurendada. Muide, see on kuulujutt, et lennukis silikoonid plahvatavad. Mul ei ole kordagi tissid plahvatanud,” vastab Kristiina naerdes.

Paavo uurib ka, kas Kristiina, kes peatselt osaleb seksiteemalisel loengul lektorina on oma mehe ikka lõplikult võrgutanud ning kas ta oli kohe oma mehe maitse. “Vist olin tema maitse. Mu oma mees ei olnud alguses üldse minu maitse, aga nüüd on,” vastab Kristiina ning Paavo lisab kõikide meeste poolt artiklile omapoolselt kaalu ning märgib sulgudes “Vaatan Kristiinat ja mõtlen, et ta on 80 protsendi meeste maitse, et mitte öelda unelm. – P.K.” (Nii nummi! That´s why we love men! – gossip.ee toim.)

Paavo on igatahes küps – sai ta rinnanibuga kerge elektrilöögi või on see tõestus Kristiina suurepärastest võrgutusoskustest, see jääb lugeja otsustada:) Kel huvi, saab võrgutusteemalist seminari külastada, kes seminarile ei jõua, saab suure osa nippidest ka Kroonikast kätte!

 

[ot-gallery url=”gallery/paavo-kangur-kristiina-bellanova-raudsepp-on-80-protsendi-meeste-maitse-et-mitte-%c3%b6elda-unelm”]