OHMYGOSSIP – Soome kaunitar võitis 14.novembril 2015 Ungaris bikiinifitnessi võistlustel esikoha, kirjutab Helsingin Sanomat.

Sofiast sai laupäeva hilisõhtul maailmameister. “Tänane päev on olnud täiesti uskumatu meie jaoks”, ütleb Sofia, kes tegi ajalugu ja tõi esimest korda bikiinifitnessi maailmameistrivõistluse võidu Soome.

Sofia Ruusila-Nousiainen alustas võistlemisega alles kevadel. Ta võitis Lahtis Nordic Ftiness Expos oma pikkuskategoorias (-168 cm) ja SM-üldvõistluse.

“Ma ei saa ikka veel aru. Ma poleks kuidagi suutnud uskuda, et ma võidan”, ütles Sofia Ruusila-Nousiainen kohe pärast võitu.

 

 

Vaata ka:
Endine Miss Helsingi tiitliomanik Sofia Ruusila sai Usa´s tööd. Vaata fotosid!

Endine Miss Helsingi, kelleks on Sofia Ruusila, panustab täielikult modellindusele ja on saanud jala juba ka USA tööstuse ukse vahele. Tõenäoliselt saab tal seal kaugel edukas tulevik olema, sest suvel plaanitakse juba tagasi minna uutele fotosessioonidele.

BB-Niko Nousiainen´i ja Sofia Ruusila USA reis õnnestus ning plaanitakse minna tagasi

Big Brother´ist tuntud Niko Nousiainen ja endine Miss Helsingi tiitliomanik Sofia Ruusila jõudsid USA´st tagasi, kust hangiti ka esimesed töökogemused modellimaailmas. Armunud kihlujatel on plaanis juba peale jaanipäeva tagasi pöörduda.

Sofia Ruusila käib modell Satu Tuomisto jälgedes
Miss Helsingi 2010 Sofia Ruusila andis missikrooni nädala keskel üle järgmisele kandidaadile ning liigub ise uhkelt helde tuleviku suunas. Nimelt soovis firma, kus varem on töötanud ka Satu Tuomisto, Sofiat endale pikemaajaliseks koostööpartneriks.