OHMYGOSSIP — Moeblogimine on raske töö, kuigi süütule kõrvaltvaatajale võib see tunduda nagu üks suur lillede ja liblikate pillerkaar. Ja moeblogijad peavad oma igapäevaelus ikka igasuguste keeruliste probleemidega silmitsi seisma, mis meie aeganõudva hobi veel raskemaks teevad, kirjutab Piia oa Bowtiediary.com blogis.

Seega, kallid kaasblogijad, andke teada, kas midagi eriti olulist on siit nimekirjast välja jäänud ja on mõni oluline blogimistahk, mis peaks päevavalgust nägema. Pidage ka meeles, et kirjutasin selle postituse paraja annuse sarkasmiga ning ma päriselt ei taha kogu maailma makroone ära süüa ega arva, et mu poiss-sõber on kivi.

1. Riided ei mahu kappi ära
Muidugi koristan ma mitu korda aastas oma kappi ja üritan seisma jäänud riided maha müüa või ära anda, aga millegipärast on ikka nii, et iga uue kampsuni pean kuskile vanade vahele suruma. Äkki ma tahan neid kunagi kanda, kui need jälle moes on? (Kuigi kolme aasta jooksul pole ükski selline “äkki” ese selga jõudnud..) Ja mul ei ole kunagi piisavalt riidepuid, kuigi ma ikka aeg-ajalt ostan neid juurde. Kus need kavalad metallikeerud end peidavad?

2. Ilm on mu suurim vaenlane
Näiteks sajab lahinal vihma sel päeval, kui ma tahtsin pilte teha, päikesevalgus on liiga ere või rikub tuul mu seeliku vabaltlangeva kuju ja ilusad voldid. Põhimõtteliselt juthub väga harva, et ma olen rahul sellega, mille Emake Loodus parajasti valinud on. Kindlasti ei saa mainimata jätta ka superkülmasid talveilmasid, kui ma tahaksin end mantli sisse ära peita. Aga ei, peab ikka minema õue pildistama. Kas me ei saaks lihtsalt kõik LAs elada?

3. Üritan pressiüritustel alati viisakas olla
… ja mitte tervet makroonitaldrikut üksinda nahka pista, kuigi tavaliselt olen just arvestanud, et lähen üritusele tühjema kõhuga, sest seal saab niikuinii süüa. Kõik ümberringi natuke näksivad oma võileivakesi ja rüüpavad miskit kihisevat jooki, sellal kui ma mõtlen, kas kolmanda saiakese söömine jätaks mulje, et olengi üritusele ainult toidu pärast läinud. Ja kui ära lähen, on laud ikka veel head ja paremat täis ning mu ainus mõte on, et kogu see söök lõpetas PR firma külmkapis, sest moeinimesed põhimõtteliselt ei söönudki midagi.

Loe edasi: bowtiediary.com/ Piia Õunpuu