OHMYGOSSIP – Kui soovid olla õnnelik ja rahulolev, siis jälgi, et eemaldad oma elust need kuus punkti.

1. Ebakindlus
Ebakindlus tapab õnne ja rahulolu. Kui sa ei lõpeta enda vaimset piitsutamist, siis lõpuks kaotad motivatsiooni oma unistusi püüda. Ebakindluse kõrvaldamine on aeganõudev protsess, kuid see on üks parimatest asjadest, mida saad enda heaks teha.

2. Kiirtoit
Kiirtoitu süües on oht tarbida rohkem rasva ja suhkrut kui vaja. Loobu kiirtoidust ja eelista alati kergeid eineid nagu nt erinevad salatid.

3. Armukadedus
Inimestevaheline konkurents on normaalne, kuid armukadedus on ebavajalik. Igaüks on eriline ja ainulaadne, seega milleks end teiste inimestega võrrelda, kui nad on sinust nagunii erinevad? Oska hinnata seda, mis sul on, sest sa oled õnnelikum, kui arvata oskad.

4. Halvad mälestused
Mälestused või kogemused ei defineeri meid, seega ära lähtu neist. Kui sinu elus on minevikust pärit negatiivseid tundeid, millega sa pole tegelenud, siis nüüd on viimane aeg seda teha. Kui need sündmused on möödunud, siis alusta emotsionaalselt nende lahti laskmisest. Võta neist mistahes õppetund ja liigu edasi. On oluline sõlmida oma minevikuga rahu, sest alles siis saad võtta olevikust kõik, mis vähegi võimalik.

5. Süüdistused
Teiste süüdistamine ei vii mitte kuhugi. See lisab ainult suhetesse pingeid ja muudab olukorra veel keerulisemaks. Analüüsi olukorda põhjalikumalt, enne kui avaldad oma arvamuse. Tänu sellele suudad olla objektiivsem.

6. Eelarvamused
Ära mõista kohut, kui sul pole olukorra või inimese kohta kogu infot ja sa ei tea päris täpselt, mis on tõde. Sa ei arene edasi, kui otsustad vaid esmamulje järgi. Õpi inimesi enne tundma, vastasel juhul võid ilma jääda võimalusest kohata väga palju imelisi inimesi.

 

Allikas: allwomenstalk