OHMYGOSSIP — Henna Peltonen valmistus hiljaaegu Albaanias toimuvaks bikiinivõistluseks. Naine tunnistab, et võistlushoo käigus ei ole ta olnud just kõige parem kaaslane ning soovib seda peale kiiret perioodi parandada, vahendab Iltamakasii

“Suvine ja sügisene argipäev on möödunud töö, trenni ja lastega tegelemise tähe all ja ootangi, et peale võistlust saaksin vabamalt hingata kuigi konkreetset puhkust ei kavatse võtta. Pöördun kohe tagasi kosmeetiku töö juurde,” ütleb üks Ohmygossip Couture reklaamnägu ning ilualal Tampere The Look salongis töötav Henna Peltonen.

Kiired ajad siiski ei peatu, sest tuleval 2016. aastal osaleb Henna taas Car Babe võistluse produtsendi töös. Võistlejate otsingud on juba alanud.

“Uuel aastal on täiesti uusi projekte tulemas.”

“Peale võistlusi pühendan aega pere jaoks ja lisaks tähistame koos mehega aastapäeva. Ma ei ole võistlusdieedi perioodil olnud just kõige parem kaaslane.”

Henna saavutas võitlusel teise koha ning teenis välja hõbemedali.

Vaata SIIT, kui suurepärases vormis on Henna Peltonen!

 

Loe lisaks:
Soome tantsija ja modell Henna Peltonen taotleb poja eksklusiivset eestkostet

Henna Peltonen (endise nimega Henna Tuominen) soovib saada ainueestkostet oma pojale lõhki läinud abielust Soome laulja Tauno ”Tauski” Peltonen’iga. “Ma olen olnud liiga sinisilmne ja naiivselt uskunud kõike mida inimesed ütlevad ja lubavad. Need vead on andnud mulle suure õppetunni,” räägib Soome avaliku elu tegelane, tantsija ning modell Henna Peltonen Iltalehtile.

Lapseootel Soome realitistaar Henna Peltonen: Ma ei ole dieedil
Lapseootel Soome realitistaar ning  tantsijanna Henna Peltonen räägib Iltalehtile, et jutud tema näljutamisest ei vasta tõele.