Selgeltnägijate tuleproovis osalenud Kristi vaatab, mida räägivad kaardid Evelin Ilvese suhteseisust, Estonia katastroofist, e-hääletusest ja paljust muust.

Selgeltnägija Kristi, kas Evelin Ilves leiab omale peagi uue armastuse ja abiellub, või harrastab vallalise naise elu?
Evelin Ilvese elus valitseb rahulolu, kaart näitab stabiilsust, seotust ja õnnelikku ühtekuuluvust. Küsimuse vastus on seega positiivne.

Kas president Toomas Hendrik Ilvese ja tema kunagise kõnedekirjutaja Iivi Anna Masso vahel on vaid sõprus, või midagi enamat?
Toomas Hendrik Ilvese ja Iivi Anno Masso vahel on ainult sõprus, see oli ainult meediamull.

Estonia katastroofist on möödunud juba mitukümmend aastat, aga katastroofi asjaolud on siiani ebaselged. Kas seal võis olla mängus kellegi kuri käsi?
Estonia katastroof oli õnnetus, mida oleks saanud ära hoida.

Aastakümneid tagasi mõrvati jõhkralt Türi pastor Harald Meri ja tema koduabiline Valve Klein. Kas tapatöö teostasid mõned valitsuse liikmed?

Jah, Türi pastori Harald Meri ja Valve Kleini tapatöö on seotud mõne valitsuse liikmega.

Youtubes on Äripäeva video, kus näeb ajakirjaniku eest ära jooksvat Siim Kallast, kes ei tahtnud meelde tuletada pabereid vaadates R- Hooldusega seotud teemat. Kas selles loos võib olla midagi kriminaalset?
Siim Kallas ei vastanud ega soovinud neid pabereid läbi käia, kuna see on kestev protsess ja see on kasulik temale endale.

Kas Riigikogu valimistel tehti e-häältega sohki ja hääletati Reformierakonna poolt hooldekodudes hoolealuste ID-ga?
Riigikogu valimistel hooldekodudes ei tehtud sohki.

Armastatud lauljal Anne Veskil varastati suvel ära mobiiltelefon, kes selle varguse toime pani ning mis mobiiltelefonist sai?

Anne Veski mobiiltelefoni varastas ära elukutseline varas, mees, umbes 28 aastane ning müüs mobiiltelefoni maha.