OHMYGOSSIP — Endise Soome missi ja telenäo Lola Wallinkoski “Kahdet kasvot” raamatu esitlemisel tuli välja, et ta sai eelmisel aastal kõhedust tekitava tapmisähvarduse, vahendab Iltalehti.

Kaunile endisele Soome miss Lola Wallinkoski´le tuli tapmisähvardus Facebooki kaudu. Aapo nimeline mees ähvardas sõnumis naise ära tappa 700-l erineval viisil.

“Ma kavatsen su siit sedasi ära koristada, kuidas ei ole siin planeedil veel enne nähtud.” Sõnum oli pikk, kus ähvardja kirjeldas eri meetodeid. Sõnum lõppeb kalgilt ja konkreetselt: “Sa oled surmalaps!”

Wallinkoski ei ole veel politseiga ühendust võtnud.

“Loomulikult ma kartsin peale seda sõnumit ja tegin elus mõned korrektuurid. Hetkel ma neist otsustest ei soovi rääkida. Sellistest asjadest tuleb lihtsalt üle olla. Võiksin kasvõi praegugi politseisse avalduse teha,” ütleb tõsise ähvarduse saanud naine.

 

Loe lisaks:

Endisele Soome missile Lola Wallinkoski’le saadeti pornopilte
1996. aastal Miss Soomeks valitud Lola Wallinkoski’l oli raske peale missiks saamist. Sel aastal Miss Soomeks kroonitud eksootilise välimusega Sara Chafak kinnitas juba varem, et tema ei ole Soomes rassismiga kokku puutunud. Sama ei saa väita aga Lola Wallinkoski.

Kiire elutempoga modell Lola Wallinkoski armastab oma tööd ning leiab sealjuures aega ka pere jaoks
Endine Miss Soome Lola Wallinkoski ei ole pidanud istuma päevagi käed rüppes, kuna naisel jagub tegevust nii saatejuhi kui ka aeroobika treeneri ametis. Lisaks kõigele on naisel loomisel oma tantsurühm.

Lola Wallinkoski: Missil ei piisa ainult ilust ja tarkusest, et laias maailmas läbi lüüa
Lola Wallinkoski on Soome-Nigeeria päritolu modell, kes valiti Miss Soomeks aastal 1996. Lola on arvamusel, et tänapäevasest Miss Soome võistlusest ollakse täiesti valel arvamusel, kirjutatakse Iltalehes.