Tuliselt Eesti eest võitlev Kristiina Ojuland asu ei saa. Hakkaja naine, kes jugles välja öelda selle, mida suur osa eestlasi mõtleb ent kõva häälega tabuks peab — pagulasi Eestisse ei soovi — ning sellega väga paljude soosingu võitis, räägib Ohmygossip.ee´le, et pole korralikult puhkustki saanud, ikka kisub pagulasteema peale.

Pagulased kardavad põlismetsi, laasi, soid. Arabist-politoloog Kadri Jõgi räägib tänases Madis Jügeni poolt kirjutatud Eesti Ekspressi artiklis “Immigrantide siseinfo: öelge Läänes, et kodumaal on teie elu ohus!” et araablased pole näinud metsa. “Araablane pole näinud metsa, ta kardab metsa. Sood ja rabad on veel eriti hullud kohad. Ja kui mõni metsloom ka vastu juhtub…!”

Eestlane aga ammutab oma jõudu loodusest, meie põlislaantest ja rabadest. Uurime täna Kristiina Ojulandilt, milline on tema suhe seentega ning kui tihti ta ise metsa seenele satub.

“Sel aastal olen vaid sirmikuid korjanud,” räägib poliitik, et pole korralikku seenelkäiku sel aastal teinud. “Ehkki mulle väga meeldib seenel käia, pole veel sel sügisel metsa saanud – kogu aeg läheb pagulasteema peale. Kauplusest ma seeni ei osta, kui siis haruharva shampinjone.” 

Millised seened kuuluvad aga Kristiina lemmikute hulka ning kui hästi poliitik meie metsade seentega kursis on? “Lemmikseened on kukeseened. Seeni tunnen üsna hästi, olen lapsest saati vanematega metsas käinud nii seenel kui marjul,” räägib Kristiina Ojuland Ohmygossip.ee´le ning jagab meiega ka ühe hea seeneretsepti.

“Retseptid on mul ikka klassikalised. Sirmikuid praen muna ja riivsaias paneerituna – jäävad mõnusad krõbedad šnitslid.”

Uurime naljaga pooleks ka seda, kui tihiti Kristiina teisi “seenele on saatnud”? “Eelmisel aastal saatsin sõpru FB kaudu seenele, sest oli ju seeneuputus,” ütleb Ojuland muheldes.

 

Loe ka:
Rahva Ühtsuse Erakond ja Soome erakond Muutospuolue ühendasid jõud immigratsiooni vastu
OHMYGOSSIP — Rahva Ühtsuse Erakonna (RÜE) juht Kristiina Ojuland teatas, et RÜE ja Soome erakond Muutospuolue otsustasid alustada koostööd, et kaitsta eesti ja soome inimesi massiimmigratsiooni eest.

Kristiina Ojuland: Täna tunnen mina valge inimesena seda, et valge rass on ohus!

Rahva Ühtsuse Erakonna juht Kristiina Ojuland kirjutab oma Facebooki konol, et tema arvates tuleks alustada üleeuroopalist allkirjade kogumise kampaaniat põgenike saabumise vastu, sest valge rass on ohus.