OHMYGOSSIP — Juba tükk aega Los Angeleses resideeruv Carola Madis salvestas oma hääle ajalukku! Carola räägib eksklusiivselt Ohmygossip.ee’le, kuidas tal avanes võimalus sisse lugeda kuulsa kirjaniku Neil Strauss’i audiobook’i.

“Neil palus hiljuti, et ma loeksin sisse paar lehekülge teksti tema uues raamatus ja ma olin nõus, sest mulle on alati tema raamatud väga meeldinud,” räägib Neili kauaaegne tuttav Carola Madis Ohmygossip.ee’le.

Neil Strauss on seitsmekordne New York Times best selling autor. Tema kõige tuntum raamat “The Game” (“Mäng”, mis on ka eesti keelde tõlgitud -toim.), tegi ta kuulsaks üle maailma. Nüüd sai ta valmis ka uue raamatu, mis ilmub oktoobris ja on järg raamatule “Mäng”. Raamatus “The Game” rääkis ta sellest, kuidas ta õppis naistele lähenema ja pick-up artistide underground communityst. Oma uues raamatus “The Truth – an uncomfortable book about relationships” kirjutab ta sellest, kuidas suhted püsima saaks jääda. Raamatus räägib ta muuseas ka sellest, kuidas ta arvas, et polügaamne suhe võib olla lahendus kõikidele tema probleemidele ning lugeja saab teada ka seda, kuidas mitme naise pidamine tal välja kukkus. Selles suhtes, millest te juba raamatust lugeda saate, oli ta korraga suhtes 3 naisega ning ühele neist raamatus kirjeldatud naistest andis audiobooki versioonis oma hääle ka eestlaste seas tuntud ja armastatud Carola Madis.

carola madis 002

carola 001

Muuseas avaldab Carola Ohmygossip.ee’le, et see raseda kõhuga pilt temast, mis mõne aasta eest uudistesse jõudis ja palju soovimatut kära tekitas, oli ka Neiliga seotud. “Neil ja tema abikaasa Ingrid ei poolda poissmeeste ja tüdrukute õhtut enne pulmi, sest Neilil oli minevikus lugematuid kogemusi “tulevaste pruutidega” sebimisest.  Seetõttu tegid nad ühise peo kõigile sõpradele tavalise poissmeeste ja tüdrukute õhtu asemel,” paljastab Carola Ohmygossip.ee’le ning lisab, et kuna Neili näol on tegemist suure humoristiga, ei saanud ta tookordki ilma väikese vimkata.

carola madis 003

Üritus toimus Hollywood Forever Cemetery’s (Hollywoodi surnuaial – toim), kuhu Neil ostis hauaplatsi ja kuhu enne pulmi maeti sümboolselt Neili alter-ego Style, kes oli meister naiste sebija. Carola tegi teiste seas kaasa külalistele mängitud vingerpussis, kus ta teeskles, et on Neili 8 kuud rase endine armuke, kes teda leinama jääb. “Neil ja Ingrid on mõlemad väga lahedad ja huvitavad inimesed. Nendega juba igav ei hakka!” räägib Carola.

Kuigi raamat “The Truth – an uncomfortable book about relationships” tuleb välja alles 13. oktoobril on see juba tõusnud number üheks Amazoni müügiedetabelis – on mida ootama jääda!