OHMYGOSSIP — Vaido Neigaus on mitmekesine ja särtsakas staar, kes armastab trenni, muusikat ning teda ei jäta külmaks ka ilumaailm. Ohmygossip räägib temaga tema uuest loost ning igapäevarutiinist.

Vaido Neigaus, teil ilmus taas uus vahva laul. Ehk räägite sellest lähemalt?
Jah. Selle uue loo pealkiri on “Suvi”. Selle kirjutas mulle DjMJ. Ta saatis mulle idee ning ma tegin tema juures demo. Demo saatsime stuudiosse Marco Margna juurde ja läks umbes paar päeva kui kutsuti mind sisse laulma. Laulsin selle umbes 20 minutiga sisse ning siis jäi ainult oodata lõpptulemust. Ma olen väga rahul selle looga. Video tuli ka väga vinge.

Kas teil on ka oma tantsuõpetaja?
Jah, mul on tantsuõpetaja. Ta nimi on Maris Kichno ja tema õpetab mulle ja tüdrukutele koreograafiat.

Teil on ka laul “Laulge kaasa”, milles teeb kaasa Anu Saagim. Kuidas see video teoks sai?

Loo pealkiri on “Laula kaasa”. See oli tegelikult väga lihtne! Ma helistasin talle ja küsisin ning ta oli nõus. Anu on alati olnud üks lemmikuimaid avaliku elu tegelasi mulle. Kunagi kui ma olin poisike ja nägin saadet kus Anu koos Heimar Lenkiga oli môtlesin kohe, et “ouuu maii gaad milline püss naine”. Temaga tahtsin kindlasti tuttavaks saada. Nüüd, kus ma ise olen avaliku elu tegelane ja saanud Anuga suhelda, siis ma olen väga positiivselt meelestatud. Anu on väga tore ja tark naine.

Kas teil on olemas ka oma ansambel?

Ansamblit mul ei ole.

Kui tihe oli teie suvi?
Suvi mul väga tihe pole olnud. On paar suuremat üritust olnud ja mõned väiksemad. Kõige rohkem töid algab mul sügisest, sest siis olen iga nädalavahetus hõivatud.

Milline näeb välja üks teie tavaline päev, ehk kirjeldate seda?

Tavaline päev on minu jaoks selline kui ma tõusen kusagil 9 paiku. Söön ja lähen trenni. Kui on täiesti vaba päev, siis lähen sõpradega kohvikusse või lihtsalt jalutama. Kui on tööpäev, siis lähen peale trenni salongi.