OHMYGOSSIP — Lauljatar Anne Veski langes Toila Oru promenaadil esinedes varguse ohvriks. Temalt varastati mobiiltelefon.

Tõsi, Anne Veski mobiiltelefon on lükatud automaatvastajale ning sellelt numbrilt Annet enam kätte ei saa. Mis siis aga juhtus?

“Tervitus. Varastati esinejate telgist, kus selgub polnud valvet,” kommenteerib Anne Veski juhtunut Ohmygossip.ee’le. “Oleks ise pidanud seda ka jälgima, aga nagu ikka, inimesed tahtsid minuga pildistada ja unustasin kontrollida. Elu õpetab.”

Miks siis esinejate telgis polnud valvet? Toila Oru promenaad peaks vastutama juhtunu pärast. “Antud juhtum on loomulikult äärmiselt ebameeldiv ega näita Toila valda heas valguses. Nii nagu muudel üritustel, nii ka sel korral olid turvainimesed ikkagi olemas. Tõsi, mitte telgis, vaid selle lähiümbruses. Kuidas vargus toimus on hetkel teadmata. Valla kultuurijuht on kontaktis proua Anne Veskiga, millise lahenduse saab antud intsident, on hetkel vara öelda,” selgitab Ohmygossipile ebameeldivat juhtumit vallavanem Tiit Kuusmik.