OHMYGOSSIP — Soomes algas 24.augustil uus reality-saade “Soome täiuslikud venelannad”, mis on juba tänaseks palju kära ja palju roosat meediavahtu tekitanud. Saate staarid Sofia Kazakov ja Alisa Ranta-aho naeruvääristasid Raadio Rocki intervjuus Soome naisi ja võrdlesid venelannade ja soomlannade moekust, kirjutab Iltasanomat.fi.

Naiste arvates kõige maitsetumad on soomlannade jalad ja jalanõud. Kazakov nähvas: “Kui tahate kõrge kontsaga kingi, peate oskama nendega ka kõndida”.

Ranta-aho mainis, et nemad on terve elu kõrgeid kontsi kandnud ja kuigi jalad on palju valu, vatti ja kannatust tunda saanud, on nende kõnnak viimasepeal.

Ranta-aho lisas veel: “Kui jätaksin kingad ära, oleks kogu ilu kohe kadunud”.

Realitysaade “Soome täiuslikud venelannad ” jälgib viie rikka vene naise elu ja näitab, milline võib olla ühiskonda immigreerunud naiste luksuslik elu Soomes.

"Soome täiuslikud venelannad" Sofia Kazakov ja Alisa Ranta-aho

 

Vaata ka:
Vaata, kui palju teenivad “Soome täiuslikud venelannad” tõsielusarja staarid

OHMYGOSSIP — Eile algas Soomes  uus tõsielusari “Suomen täydelliset venäläisnaiset” (Soome täiuslikud venelannad), kus osalevad 5 puhtalt soome keelt kõnelevat venelannat. Teles kajastatakse emigrantide argielu ja melu. Eestkätt räägib sari sellest, kui palju naised armastavad iluteemasid ja luksust. Nende naiste meeli köidavad kallid rõivad ja kingad, mitte aga soojendusdressid.