Superstaari saatest komeedina Eesti meediamaastikule lennanud Kerli Kõivu õde Eliisa langes küll saatest välja aga on jäänud siiani inimeste südamesse oma avatud oleku ning omapärase stiiliga. Hiljuti rääkis ta, et on tundud endas erilisi võimeid ning on näinud lausa inimeste aurasid.

Täna jõuab eetrisse saate “Selgeltnägijate tuleproovi” finaalsaade, kus selgub kes võidab sellel aastal parima selgeltnägija tiitli. Võistlusesse on jäänud Kristi, Sergei ning Tarmo ning “musta hobusena” naaseb saatesse veel keegi, kes varem välja langes.

Eliisa räägib, et on vahel selgeltnägijate saadet vaadanud ning tegu on põneva saatega. Eliisa arvates võidab nõiasaate see, kellel on seda kõige rohkem vaja. “Hästi natukene olen vaadanud. Väga põnev saade on ning loodan, et võitjaks saab see, kellel seda kõige rohkem vaja. Muidu hoian pöialt kõigile,” teatab särasilmne lauljanna Gossip.ee´le.

Keda ennustab aga Eliisa “Eesti otsib superstaari” saate võitjaks? Kas Eliisa usub, et võitja on saatuse poolt ette määratud või on tegu juhustega? “Usun, et võitja on ette määratud,” sõnab Eliisa Kõiv. “Võin ka valesti ennustada, aga arvan, et saate võidab Ott Lepland.”

[ot-gallery url=”gallery/eliisa-k%c3%b5iv-gossip-ee-le-usun-et-v%c3%b5itja-on-ette-m%c3%a4%c3%a4ratud”]