“Unistuste suvi on kindlasti täis erinevaid ja ainult meeldivaid üllatusi,” räägib Aivar Riisalu kaunis, tegus ja särtsakas naine Ohmygossip.ee’le. Marina usub, et teadlikult tuleb võtta valik olemaks õnnelik ning rõõmus ning lisab, et raha, unistuste maja, Porsche, staatus ja muu bling, mida ühiskond staatuse sümboliteks peab, õnne ja rahulolu ei garanteeri.

Marina Riisalu, milline on olnud teie senine kõige põnevam või huvitavam suveseiklus?
See kõige-kõige põnevam suveseiklus on ilmselt alles ees, kuid meie kodus on põnev iga päev just tänu meie oma hobustele, kellega on küll palju tööd ning tegemist, kuid ma teen siin seda, mida armastan, ja armastan väga seda, mida teen. Meile Aivariga meeldib olla kodus ja toimekalt koos vaikselt teha neid töid mida vaja ning võimalik, kuid see ei ole kustutanud huvi avastada vahel ka midagi uut. Viimasel ajal seikleme ringi rohkem Eestis, kuid oleme ringi sõitnud nii USA-s kui ka Euroopas. Autoga reisimine on kindlasti üks soodsamaid ja mõnusamaid võimalusi näha ja kogeda rohkem. Peatud kus ja millal ning kui kauaks tahad. Einestad just nendes vahvates teeäärsetes restoranides või tavernides, kus tahad ja naudid kauneid loodusvaateid just siis ja niikaua kui hetkel tuju on…

Marina Riisalu

Marina Riisalu

Milline oleks teie arvates unistuste suvi?

Unistuste suvi on kindlasti täis erinevaid ja ainult meeldivaid üllatusi! Suvel näibki ju kõik kaunim: vihm ei ole märg, vaid värskendav … Tuul ei ole kõle, vaid jahutav … Ööd ei ole pimedad, vaid hoopis romantilised … See ongi tõeline unistuste suvi, mida tuleb nautida koos oma kõige kallima ja/või armastatud lähedastega. Just teadlik valik olla õnnelik, tunda rõõmu ja rahulolu kas või pisiasjadest suures plaanis inimese õnnelikuks teevadki. Raha, unistuste maja, Porsche, staatus ja muu bling, mida ühiskond staatuse sümboliteks peab, õnne ja rahulolu ei garanteeri.

Ehk on teil anda ka mõni hea suvise söögi või joogi retsept?

Minu selle suve lemmiktoit on punase kapsa coleslow, mis valmib 15 minutiga ja 4-le inimesele valmistamiseks on vaja:
¤ 6 spl majoneesi
¤ 3-4 spl magusteravat tšillikastet (SantaMaria)
¤ 600 gr punast kapsast
¤ 2 keskmist porgandit
¤ 1 punane sibul
¤ soola
¤ 2 spl seesamiseemneid
Lõika kapsas peenteks ribadeks, riivi või viiluta õhukeselt kooritud porgandid. Tükelda sibul peenteks ribadeks. Sega kõik majoneesi-tšillikastmega ja maitsesta soolaga. Puista serveerides üle seesamiseemnetega.
Armastan üle kõige maasikaid ja kuna värsked kodumaised maasikaid hetkel on saadaval, siis lisan siin joogiks maasikasmuuti, mille valmistamiseks on vaja:

¤ 500 g küpse meloni viljaliha
¤ 300 g maasikaid
¤ 1 spl vanillisuhkrut
Serveerimiseks:
¤ jääkuubikuid
¤ maasikaid
¤ piparmündilehti
Püreeri melon, maasikad ja vanillisuhkur ning vala jääga täidetud klaasi. Kaunista jook viilutatud maasikate ja piparmündilehtedega.

Hommikuks eriti maitsev ärataja on keefiri-smuuti banaani ja maasikatega!
¤ 3 dl keefiri
¤ 1 banaan
¤ peotäis suviselt värskeid maasikad
¤ 0,5-1 spl mett

Kõik blenderisse ja minuti pärast on valmis 2 klaasitäit pehmeroosat hommikust äratajat.

 

Vaata ka:
Marina Riisalu Ohmygossip.ee’le: Tunnen, et olen jõudnud oma elu suve-etappi!

“Ei tea, kas tuleneb see vanusest ja/või emotsionaalsest vaimsest küpsusest aga ma aina rohkem suudan rõõmu tunda kõigest sellest igapäevasest, mis mul on ja vähem muretseda asjade ning olukordade pärast, mida ma muuta ei saa,” räägib särav ja hakkaja Marina Riisalu Ohmygossip.ee’le.