“Unistuste suvi ongi siis kui saan teha seda, mida armastan ja kui saan olla koos oma perega,” räägib muusik Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le.

Virgo Veldi, milline on olnud teie senine kõige põnevam või huvitavam suveseiklus?
Minu suved on alati seotud rohkete esinemistega erinevates paikades ja erinevate kavadega. Väga palju on sõitmist ühest kohast teise aga kahjuks midagi väga põnevat ei oskagi välja tuua — samas, see kõik ongi kogu aeg nagu mingi seiklus!

Millised plaanid on teil edasiseks suveks?
Sellel suvel osalen neljal muusika festivalil; esimene oli Suure-Jaanis, kus tuli esineda öösel kell kolm keset raba koos festivali orkestriga dirigendiks Toomas Vavilov ja esitasime Galina Grigorjeva “Palve”. Siis tuleb Rapla kirikumuusika festival kus esineme koos Jaak Lutsojaga Käru kirikus, siis Seitsme linna muusika festival koos Maria Listra ja Piia Paemurruga Mäetaguse mõisas ja augustis Orelifestival koos Ulla Kriguliga kaks kontserti Peipsi ääres. Ja loomulikult 2QS suvetuur, mis toimub sellel suvel ajavahemikul 16.-26. juuli.

Milline oleks teie arvates unistuste suvi?
Unistuste suvi ongi siis kui saan teha seda, mida armastan ja kui saan olla koos oma perega!

Ehk on teil anda ka mõni hea suvise söögi ja joogi retsept?
Suve joogiks soovitan Vinho verdet jääga. Kustutab janu ja muidu kah hoiab meele rõõmsa! :))

Suve söögiks soovitan igasuguseid erinevaid kalatoite, näiteks soola, pipra ja sibulaga sisse hõõrutud koha fooliumisse ja siis ahju või grilli umbes 40 minutit.

Ja augusti hitiks on loomulikult suitsulest!!!