“Seiklusrikkamad suved jäävad ikka teismeaega, kui suvel oli aega rohkem ja kreisisid ideid elluviimiseks,” meenutab lauljanna Anne Loho Ohmygossip.ee’le oma põnevat teismeiga.

Anne Loho, milline on olnud teie senine kõige põnevam või huvitavam suveseiklus?
Seiklusrikkamad suved jäävad ikka teismeaega, kui suvel oli aega rohkem ja kreisisid ideid elluviimiseks.  Mäletan, et tahtsime kunagi sõbrannaga meeletult Code Onei kontsertile minna aga piletiraha loomulikult ei olnud. Nii me siis kappasime põhimõtteliselt 10 km metsa läbi, et turvaauku leida ja kusjuures leidsime. Läksime peole tennised sõnajalapuru täis ja juuksed sammalt aga mis kõike olulisem, äge pidu oli. Tasuta pidusid tuli veel, kuna see salakoht kust me sisse saime jäi meile meelde. Aasta siis oli 1996 ja see oli üks vahva ja mõnus suvi. Rahvarohked peod ja super ansamblid. Inimesed olid rõõmsad ja oehh, seda juttu mis ma nüüd siin puhun kutsutakse vist nostalgiaks.

Millised plaanid on teil eelolevaks suveks?

Tahaks tegelikult puhata ja mängida, lihtsalt aja maha võtta ja perega koos kuhugi minna. Reaalsus on see, et mul pole vist ühtegi vaba nädalalõppu ja eks näis kuidas oma aja jaotan. Loodan, et ekspromt tuleb mingi äge mõte ja siis tuld. Tegelikult Ungaris käin ka korra ära, pidi ilus maa olema-vaatan üle.

Milline oleks teie arvates unistuste suvi?

Unistuste suvi oleks see, kui ta kestaks ikka rohkem, kui nädal aega. Palju sündmusi, palju päikest, ämbritäis maasikaid, lihtsalt lebo-aega ja põhiline, et ei tuleks meeldegi, et mu garderoobis ka kummikud on.

Ehk on teil anda ka üks hea suvise söögi ja joogi retsept?

Teeme siis nii, et suvel sööme tervislikult, kuigi grillipeol on sellest raske kinni pidada. Minu lemmiksalat liha kõrvale on kurk, tomat, lehtsalat , basiilika, röstitud kõrvitsaseemned kokku segatud  maheda sinepi-palsamiäädikakastmega. Lemmikjoogiks kujunes mullegi Liina Randpere soovitatud suvelimonaad, kuhu käivad sisse purustatud ingver, sidrun või laim, vesi ja mesi. Uh mul läkski kõht tühjaks-grillima ei hakka aga salati teen küll valmis. Ilusat suve kõigile, et päike teie õuel paistaks ka siis kui sajab!

 

Vaata ka:
Anne Loho Ohmygossip.ee’le: Tavaliselt on naised need, kes öko-usku pöörduvad aga meie peres tuli initsiatiiv meespoolelt

“Tavaliselt on naised need, kes öko-usku pöörduvad aga meie peres tuli initsiatiiv meespoolelt. Ma küll pole äärmuslik ökomutt aga suhtun suure austusega loodusesse, kellel on nii palju ande meile anda,” räägib lauljanna ja tubli mitme lapse ema Anne Loho Ohmygossip.ee öko-elu rubriigile.

Anne Loho Ohmygossip.ee’le: Maailm keerleb ainult siis, kui me ta ise keerlema paneme

Lauljanna Anne Loho teab, et kui midagi elult ootad, siis tuleb tegutseda ning lisab, et ta ei mõista inimesi, kellel on igav.  “Ütleks, et tegutsege kallid sõbrad niipalju, et teie sõnavarast kaoks ära ütlus „mul on igav“. Siis näete, et maailm keerleb ainult siis, kui me ta ise keerlema paneme,” räägib Anne Ohmygossip.ee’le.