“Armastan päikest, tõelist soojust (üle 25 kraadi), merd, liiva, randa. Seda kõike pakub alati Hispaania,” avaldab Ohmygossip.ee’le oma lemmikpuhkuspaiga armastatud sporditreener Anna Levandi.

Anna Levandi, kuidas te suvel puhata armastate?
Kui ma olen puhkusel, siis kõige tähtsam on minu jaoks välja lülitada oma pea ja tööst mitte mõelda. Kui see õnnestub, siis võib öelda, et puhkus õnnestus.

Armastan päikest, tõelist soojust (üle 25 kraadi), merd, liiva, randa. Seda kõike pakub alati Hispaania. Väga oluline on minu jaoks kui minu kallid inimesed jagaks minuga puhkust, siis  puhkuson täiuslik.

Treeneri puhkus on alati lühike, sport ei kannata pikka pausi. Selle tõttu puhkus on alati väga oodatud ja nauditav. Enne Jaanipäeva nautisin päikest ja soojust ning nüüd asun tööle. Suvel on mõnus teha tööd, sest jõuab õhtuti puhata ja sõbradega suhelda.

Milline on teie arvates parim suvejook?
Parimaks suvejoogiks pean Sangriat. See on nii kerge ja rõõmus jook :-)

Ja parim suvesöök?
Suve söök on hea kui on palju värsket ja rohelist toitu. Kõik võimalikud variandid kodujuustu, punase hakitud sibula, värske kurgi, tilli, tomati ja mugulsibulaga jne… nii palju variante kui lubab fantaasia. Selle jaoks ongi suvi! Rõõmsat ja ilusat suve kõigile!

 

Vaata ka:
Anna Levandi Ohmygossip.ee’le: Olen looduslaps vaatamata sellele, et sündisin suures linnast

“Kunstmaterjalid ei sobi mulle, parema meelega kasutan naturaalseid materjale nii kodu sisustuses kui ka riietuses. Baktereid ma ei karda, nad on vajalikud, et immuunsüsteem oleks tugevam. Olen looduslaps vaatamata sellele, et sündisin suures linnas,” räägib alati sõbralik ning särav uisu-treener ning Aasta 2013 Eesti populaarseimaks persooniks valitud Anna Levandi Ohmygossip.ee’le.

Anna Levandi: Usun selgeltnägijatesse ja ravitsejatesse — mind tehti “korda” 10-minutiga!
Mairold Millertiga ennast eestlaste südametesse tantsinud kaunis ja särtsakas Anna Levandi räägib Ohmygossip.ee-le, et möödunud aasta oli tema jaoks muutuste aeg. “Otsisin uusi võimalusi, avastasin maailma ning kogusin teadmiseid ja energiat. Loodan, et sellel aastal alustan juba uuel tasemel.”