“Ka see suvi on mul palju plaane,” räägib armastatud näitleja Diana Klas Ohmygossip.ee’le. “Juunikuu möödub mul suvelavastuse “Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule” proove tehes, sest juba 29. juunil on meil esietendus. Terve juuli sõidame selle lavastusega mööda Eestit.” Vaata, mida põnevat Dianal veel suveks plaanis!

Diana Klas, milline on olnud teie kõige põnevam või huvitavam suveseiklus senise elu jooksul?
Suvi on mu lemmikaastaaeg ja ei oska isegi eelistada üht suve teisest, sest iga suvi mu elus on olnud omamoodi seiklus! Olen palju suviti reisinud maailmas ringi ja samuti olen tihti just suvel teinud suvelavastusi ja suvekontserte ja nautinud Eestimaa kauneid paiku.

Ka see suvi on mul palju plaane. Juunikuu möödub mul suvelavastuse “Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule” proove tehes, sest juba 29. juunil on meil esietendus. Terve juuli sõidame selle lavastusega mööda Eestit.

Lisaks osalen ka Tartumaal lavastatavas suvelavastuses Mustlaslaager läheb taevasse.

Augustikuus on mul taas plaanid Moskvasse sõita seoses fimivõtete ja plaanidega, mis juba aasta aega mind on Moskvaga sidunud. Varsti peaks ka linastuma film Armasta seda imelist maailma, mille võtetel osalesin märtsis ja kus ka mu tütar Anna osales, mängides minu kangelannat noorena.

Lisaks on vaja paika panna ka plaanid ühe talvel Eestis plaanitava  ja loodetavasti etenduva lavastuse kohta, kus lisaks minule peaks üles astuma minu prantsuse kolleeg, noor filmi ja teatrinäitleja Pierre Burell, kellega me koos mängisime Venemaal filmis. Seda siis kõike augustis! Tahaks lõunamaale ka jõuda, aga vist ei saa ja ei leia aega, aga ikkagi unistan, sest kunagi ei tea, mis elu võib tuua ja kui midagi väga tahta, siis see ka võib täituda!

Milline oleks teie arvates unistuste suvi?

Unistuste suvi on minu jaoks koos pere ja koerakestega koos olla ja kindlasti ka palju ujuda, päikest nautida, liha grillida! Samas on unistuste suvi ka see kui saad filmi ja teatrit teha, sest teater ja kino ju ka omamoodi ime ja unistus!

Ehk on teil anda ka mõni hea suvise söögi retsept?
Mis puutub suveretsepti, siis parim suvesöök on ikka grillitud liha, kala ja roheline salat!

 

Vaata ka:
Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Olen oma peod vist noorene piisavalt ära pidanud, nüüd püüan rahulikult elada!
“Alanud aastaks soovisin ikka sama, mida alati olen soovinud — tervist ja õnne kõigile oma lähedastele ja üldse kõigile siin ilmas! Soovin, et oleks rahu ja ei tuleks sõda,” räägib laulev näitleja Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Pugimine teeb paksuks, eriti kui süüakse ebakorrapäraselt
Kaunis, andekas ning alati särav laulja ja näitleja Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le, et ei tunne, et peaks oma kehakaalu pärast muret tundma, ent kui vaja, võiks hoobist kaotada 15 kilogrammi. Kes ennast aga oma nahas hästi ei tunne, saab selles süüdistada vaid iseennast.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Elu 24 ei oleks tohtinud minu isiklikke poolpaljaid pilte ilma loata avaldada
“Südamelt ära ütlemisega on selline lugu, et mis sest ikka kasu oleks! Olen palju öelnud igasugustel teemadel! Mind häirivad paljud asjad, aga need ei muutu ka pärast minu kommentaare! Viimati šokeeris mind väga isiklikus m?ttes see, et Elu24-jas ilmusid fotod minust, mis on varastatud minu erakogust ja mille avaldamiseks oleks pidanud minult luba küsima,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas põrutas koos Merle Palmiste, Henrik Normanni ja Aarne Soroga Moskvasse
“Suvekuudel tegin tööd – laulsin, tegin Kanal 12 .- nes öösaateid jne. Septembri alguses olin Itaalias ja nüüd olen koos Merle Palmiste, Henrik Normanni ja Aarne Soroga Moskvas sisse lugemas tuntud režissöör Govoruhhini filmi, mida vanameister suvel Eestis filmis!” räägib alati rõõmus ja särasilmne Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le oma telekogemusest, saatest “Südamelt ära” ning osalemisest reality saates
Särtsakas ja särav meediapersoon, laulja, näitleja ning saatejuht Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le oma telekogemusest, uuest enda juhitavast saatest “Südamelt ära” ning sellestki, kuidas ta reality sarjas osales. Samuti saame teada, milliste probleemidega inimesed öötelevisioonis saatejuhtide poole pöörduvad.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Üha sagedamini on minu huulil palve: “Looja hoia Eestimaad!”
“Olen palju viimasel ajal südame pealt ära rääkinud teemadel, mis puudutab meie Eesti tavaliste ja lihtsate inimeste suht viletsat majanduslikku olukorda! Kahjuks ma ei näe ja ei usu, et midagi märkimisväärselt muutub,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le ning ütleb, et aina tihedamini on tema huultel palve: “Looja hoia Eestimaad!”