Eesti staašikaim mustkunstnik härra Erich Udras tähistab sel pühapäeval, 22. novembril oma 70. juubelit. Suurejooneline galashow toimub Tallinna Linnateatris algusega kell 16.00.

Erich Udrast teab ilmselt iga eestlane. Tema käekellade näppamised ja rõngatrikid on legendaarsed. Seekord üllatab vanameister aga täiesti uue kavaga. Näha saab suuremaid ja väiksemaid illusioone, mille põhielemendiks on lendamine. Loomulikult saab näha ka Udrase klassikat, kuid pearõhk on uutel ja originaalsetel trikkidel.

Lisaks vanameistrile astuvad lavalaudadele ka Eesti noorema põlvkonna mustkunstnike eliit ning illusionistid Soomest, Lätist ja Leedust. Üks tähelepanuväärsemaid artiste juubeli show’l on Soome mustkunsnike liidu president Robert Jägerhorn, kelle etteaste “8 minutit maandumiseni” on kogunud ülemaailmset tunnustust. Aastal 2006 võitis Robert oma etteastega mustkunstnike nö maailmameistrivõistlustel (FISM) kolmanda koha. Juba ainuüksi Jägerhorni etteaste pärast tasub sel pühapäeval Linnateatrit külastada.

Leedulastel on omalt poolt välja panna Nicholas Kim – noor ja andekas kaardimanipulaator, kes on võitnud parima Leedu mustkunstniku tiitli ning sel aastal ka rahvusvahelised võistlused Poolas. Eestit esindavad Meelis Kubo, Charlekas ning paljud teised talendikad võlurid Eesti mustkunstnike liidust.

Galashow algab 22. novembril kell 16.00 Tallinna Linnateatri Taevalaval. Oodatud on kõik huvilised. Piletid on saadaval kõikides Piletilevi müügipunktides üle Eesti ning Piletilevi internetipoes.  Täiskasvanud saavad pileti eelmüügist 125 krooni eest, õpilased- üliõpilased 100 krooni ning lapsed 75 krooni eest. Kohapealt ostes lisandub igale piletile 25 krooni.

Udrase juubeli show näol on tegemist vaieldamatult Eesti mustkunsti selle aasta tippsündmusega, mida tulevad vaatama rahvusvahelise kaliibriga mustkunstnikud. Õnnitlema tulevad Baltikumi ja Soome mustkunstnike liidud ning oma tunnustuse on lubanud anda ka Tallinna Linnavalitsus ning Kultuuriministeerium.