“Veri on paksem kui vesi ütlus peab paika niipalju, et eks ikka omasid ju hoiad ja armastad rohkem. Aga mind on kasvatatud nii, et ei tohi kasutada ära sugulussidemeid, vaid peab ise pürgima ja oma samme tegema. Seepärast pole minu isa mind kusagile sokutanud, ei instituuti ega telesse, vaid öelnud, et kui oled sobilik, siis saad ise, aga kui ei, siis oleks see nagunii vale samm! Ma arvan, et nii on õige,” räägib armastatud näitleja ja lauljanna Diana Klas Ohmygossip.ee rubriigile “Sugupuu”.

Diana Klas, kui palju tunnete oma sugupuud-juuri? Kas teie suguvõsas on mingeid huvitavaid traditsioone?
Oma sugupuud tean, aga spetsiaalseid uuringuid pole teinud. Emapoolsel vanaemal oli sugupuu-raamat, kus sellelaadne info olemas. Isapoolset sugupuud tean ma vanaema juttude järgi. Traditsioone meil erilisi ja huvitavaid pole.

Veri on paksem kui vesi ütlus peab paika niipalju, et eks ikka omasid ju hoiad ja armastad rohkem. Aga mind on kasvatatud nii, et ei tohi kasutada ära sugulussidemeid, vaid peab ise pürgima ja oma samme tegema. Seepärast pole minu isa mind kusagile sokutanud, ei instituuti ega telesse, vaid öelnud, et kui oled sobilik, siis saad ise, aga kui ei, siis oleks see nagunii vale samm! Ma arvan, et nii on õige! Aga kui mul oleks perefirma, siis loomulikult ma jätaks selle oma lastele! Minu lapsed on minu jaoks kõik! Sama kehtib üldse kõigi mu lähedaste kohta! Armastan neid kõiki väga!

Kui oluline roll on teie jaoks vanavanematel? Mida head mäletate oma vanavanematest?

Vanavanematel on eriline roll minu elus. Kahjuks olid mu mõlemad vanaisad surnud juba enne kui mina sündisin, aga see-eest vanaemade kõrval möödus mu lapsepõlv. Nii vanaema Helga (ema ema) kui ka vanaema Anna (isa ema)armastasid mind väga ja kuna ema oli nooruses väga hõivatud teatris ja ringreisidel ning isaga pole ma kunagi koos elanud, siis kasvatas mind põhiliselt vanaema Helga ja koolivaheajad olin ma alati Tallinnas vanaema Anna juures. Need ajad on minu jaoks olnud imelised ja helged. Tihti sooviksin tagasi lapsepõlve ja kurvastan, et neid pole enam minuga. Kui oleksin võlur, siis esimesena võluksin nii, et nad jällegi oleks elus ja minu kõrval. Ainuke lohutus on see, et kui ise siit ilmast kunagi lahkun, siis loodetavasti saan jälle nendega kokku.

Diana Klas
Diana Klas

Vaata ka:
Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Olen oma peod vist noorene piisavalt ära pidanud, nüüd püüan rahulikult elada!
“Alanud aastaks soovisin ikka sama, mida alati olen soovinud — tervist ja õnne kõigile oma lähedastele ja üldse kõigile siin ilmas! Soovin, et oleks rahu ja ei tuleks sõda,” räägib laulev näitleja Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Pugimine teeb paksuks, eriti kui süüakse ebakorrapäraselt
Kaunis, andekas ning alati särav laulja ja näitleja Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le, et ei tunne, et peaks oma kehakaalu pärast muret tundma, ent kui vaja, võiks hoobist kaotada 15 kilogrammi. Kes ennast aga oma nahas hästi ei tunne, saab selles süüdistada vaid iseennast.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Elu 24 ei oleks tohtinud minu isiklikke poolpaljaid pilte ilma loata avaldada
“Südamelt ära ütlemisega on selline lugu, et mis sest ikka kasu oleks! Olen palju öelnud igasugustel teemadel! Mind häirivad paljud asjad, aga need ei muutu ka pärast minu kommentaare! Viimati šokeeris mind väga isiklikus m?ttes see, et Elu24-jas ilmusid fotod minust, mis on varastatud minu erakogust ja mille avaldamiseks oleks pidanud minult luba küsima,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas põrutas koos Merle Palmiste, Henrik Normanni ja Aarne Soroga Moskvasse
“Suvekuudel tegin tööd – laulsin, tegin Kanal 12 .- nes öösaateid jne. Septembri alguses olin Itaalias ja nüüd olen koos Merle Palmiste, Henrik Normanni ja Aarne Soroga Moskvas sisse lugemas tuntud režissöör Govoruhhini filmi, mida vanameister suvel Eestis filmis!” räägib alati rõõmus ja särasilmne Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le oma telekogemusest, saatest “Südamelt ära” ning osalemisest reality saates
Särtsakas ja särav meediapersoon, laulja, näitleja ning saatejuht Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le oma telekogemusest, uuest enda juhitavast saatest “Südamelt ära” ning sellestki, kuidas ta reality sarjas osales. Samuti saame teada, milliste probleemidega inimesed öötelevisioonis saatejuhtide poole pöörduvad.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Üha sagedamini on minu huulil palve: “Looja hoia Eestimaad!”
“Olen palju viimasel ajal südame pealt ära rääkinud teemadel, mis puudutab meie Eesti tavaliste ja lihtsate inimeste suht viletsat majanduslikku olukorda! Kahjuks ma ei näe ja ei usu, et midagi märkimisväärselt muutub,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le ning ütleb, et aina tihedamini on tema huultel palve: “Looja hoia Eestimaad!”