OHMYGOSSIP — Power Hit Radio särtsakas saatejuht Kertu Jukkum jagab Ohmygossip’i uues rubriigis “Nädalalõpp” ideid, mida nädalavahetusel ette võtta!

Siin on Kertu 5 soovitust nädalalõpuks!

1. Maga! Vähemalt ühel hommikul luba endale ärkamist äratuskellata. Isegi, kui teed silmad lahti alles lõunal, siis tea, et Su organism vajas väljapuhkamist ning laadimist just sel moel.

2. Spordi! Pole paremat vahendit suurendada endorfiinide taset oma organismis. Rõõmsam tuju tähendab meeleolukamat nädalavahetust. Vahet ei ole, kas võtad ette pikema jalutuskäigu või lähed jooksma. Aktiivne liikumine mõjub hästi igal juhul.
 
3. Mine rabamatkale! Lubab imelist ilma, et külastada mõnd toredat raba. Tallinlastele on Viru raba üldse mitte kaugel, kesk-Eestis on minu soovituseks aga imeline Endla raba.
 
4. Külasta vana sõpra. Tee üllatus! Haara kaasa üks hea pudel veini ja maasikad ning meenutage toredaid hetki.

5. Lõpuks luba hetk iseendale ja ära tee mitte midagi. Vahel on vaja teha mitte midagi, süümepiinadeta. Ideaalne on leida see hetk just nädalavahetusel.

Kertu Jukkum
Kertu Jukkum
Foto: Marko Söönurm

 

Vaata ka:
Kertu Jukkum: Pole olemas täitumatuid unistusi, on piiratud mõtlemine
Saatejuht, blogija ning kaelani sporti sukeldunud Kertu Jukkum räägib Ohmygossip.ee’le, et ka käesolevaks aastaks on tal suured spordiplaanid juba tehtud. Ekstreemselt Afganistani reisilt naasnud Kertu räägib, et unistada tuleb suurelt ning täitumatuid unistusi pole olemas. “Unistada tuleb alati suurelt, sest pole olemas täitumatuid unistusi, on piiratud mõtlemine. Motiveeritud tegevus unistuste elluviimise nimel on täitumise eelduseks.”

Kertu Jukkum: Mul ei ole fetišeid, kuid armastan isikupära
Alati särav ja kaunis Kertu Jukkum on suuremale üldsusele tuntud kui saatejuht ja raadiohääl ning lisaks on ta viiamstel aastatel köitnud meie tähelepanu oma sportlike ettevõtmiste ja saavutustega. Täna aga valisime Kertuga vestlemiseks pisut naiselikuma teema — piilume tema riidekappi, uurime kui suur poodleja Kertu on ning mida ta arvab taaskasutusest

Kertu Jukkum Gossip.ee-le: Kui saaksin, paluksin endale lauluvõime
Tuntud raadiohääl ja saatejuht Kertu Jukkum on tegus naine, kes teeb palju ja jõuab palju. Oma igasse päev mahutab Kertu ka tervisliku toitumise, erilise tähelepanu all on hommikusöök. Kertu on tuntud ka oma julgete ja ausate väljaütlemiste poolest, Gossip esitas Kertule 7 põnevat küsimust, millele Kertu oli nõus lahkesti vastama.