“Ringvaates” käis külas Venemaal tänu “Selgeltnägijate tuleproovile” suure tuntuse pälvinud Rakverest pärit nõid Marilyn Kerro, et pisut Marko Reikopiga selgeltnägemise üle rääkida ning muu hulgas ka valimistulemuste osas oma sõna sekka öelda. Juhtus nii, et alati sõnakas Reikop sai otse eetris kuulda ka enda tuleviku kohta.

Kerro oli endaga kaasa toonud kividega täidetud püti, mille oli spetsiaalselt Reikopile mõeldes komplekteerinud. Sööma saatejuht seekord midagi ei pidanud, küll aga tuli tal alla neelata oma skepsis, sest sensitiiv asus talle otse eetris tulevikku ennustama, pannes täppi ka minevikufaktidega.

“See on sulle, et sa hakkaks edasi kirjutama,” teatas Kerro imestunud Reikopile, kes nentis, et ta keskkoolis tõepoolest klassivennaga kahasse ühe raamatu kirjutas, vahendab Publik teleekraanil öeldut.

“Sa kirjutad oma kogemustest raamatu. Eestis tuleb sellest furoor,” jätkas sensitiiv. “Oi, see mulle meeldib!” ei suutnud Reikop oma heameelt varjata, kuigi asus siis ikkagi ennustuses kahtlema, oletades, et see on lihtsalt trikk – rääkida inimesele juttu, mida talle meelib kuulda, et meelitustega usutavust võita.

“Kui kirjutad, mida teised kardavad rääkida, siis tulebki furoor. Sa lükkad vanad tõekspidamised pooleks,” kirjeldas nõid oma nägemust lähemalt ning teatas ka tähtaja. “Neli aastat maksimum,” kuulutas ta Reikopi kirjatöö väljatuleku aastaks hiljemalt aasta 2018.