Juba 2008. aastal kirjutasid Ameerika lehed: “Whitney Houston’i tütar Bobbi Brown (18) käib ema jälgedes ja tarvitab erinevaid kangeid uimasteid.”

Bobbi Kristina on Whitney Houston’i ja Bobby Brown’i tütar. Tema lapsepõlv polnud kergeimate killast, sest mõlemad vanemad olid uimastisõltlased ja tütre eest hoolitsemine jäi aeg-ajalt tahaplaanile. Esimest korda sattus sattus Bobbi haiglasse 2008-l aastal kuna üritas enesetappu sooritada. Siis avaldas National Enquirer pildid, milledel on näha, et Bobbi Kristina tarvitab kokaiini.

Nüüd on Bobbi (tänaseks 21-aastane) kahjuks jõudmas emale järele. Lauljatar Whitney Houstoni tütre Bobbi Kristina Browni hingamisaparaat lülitatakse tõenäoliselt välja täna, 11. veebruaril: samal päeval, kui vannivette uppus tema narkouimas maailmakuulus ema, vahendab Page Six.

Paranemislootust Bobbi Kristinale enam ei anta. Whitney Houstoni ja Bobby Browni 21-aastane tütar leiti 31. jaanuaril teadvusetuna oma Roswellis asuva kodu vannis hulpimas. 2012. aastal lõppes samas ka tema 48aastase ema elu.

Loe ka:
Whitney Houston’i tütre Bobbi Kristina poiss-sõber on ta adopteeritud vend
Whitney Houston’i tütar Bobbi Kristina leiab pärast ema surma lohutust uue poiss-sõbra seltsist.

Whitney Houston’i tütar tarvitab narkootikume ja üritas endalt elu võtta

Whitney Houston’i tütar Bobbi Brown (18) käib ema jälgedes ja tarvitab erinevaid kangeid uimasteid.