“Eelmisel aastal midagi olulist ja põnevat ei toimunud, oli suht hall ja igav ning rutiine aasta. Tegutsen põhimõttel üks päev korraga ehk igast päevast tuleb võtta mis võimalik,” räägib poliitik  ning Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le.

Iga inimese elus on kergemaid ning raskemaid aegu. Ohmygossip uurib aktiivselt mehelt, kuidas saab temameelest inimene ellu veeretatud raskustest üle? “Tuleb jääda iseedaks ja uskuda endasse. Need kes kaotavad usu endasse langevadki kuristikku ning sealt välja tulla, kui ei usu su enda jõusse ning võimutseb hirm, on raske.  Siis polegi lootust august välja tulla!,” räägib Raidal Ohmygossip.ee’le.

Tänases Eesti elus ja seadusandluses on ta aga pettunud. “Tänane Eesti elu on suht nukker, sest oleme ennast mässinud seaduste seadustesse ning oleme tänu sellele jõudnud tupikusse. Seadusi peaks lihtsustama ja kodanikele arusaadavamaks tegema. Mida rohkem kehtib riigis seadusi, seda harimatum ja rumalam on ka sealne rahvas või siis vastupidi rahvast pügatakse topelt,” usub Raidal.

Uurime, kas Otepää vallavolikogu esimehel on midagi põnevat ka möödunud aastast meenutada ent mees jääb juba eelmises intervjuus öeldule kindlaks — pikki plaane teha ei maksa, tuleb elada päev korraga. “Eelmisel aastal midagi olulist ja põnevat ei toimunud, oli suht hall ja igav ning rutiine aasta. Tegutsen põhimõttel üks päev korraga ehk igast päevast tuleb võtta mis võimalik.”

Märtsis toimuvatel Riigikogu valimistel Raidal aga osaleda ei soovi: “Riigikogu valimistest ei võta osa, kuna leian, et puudub ressurs ning võimalused.”

Loe ka:
Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le: Elan üks päev korraga

“Seadusi peaks lihtsustama ja kodanikele arusaadavamaks tegema. Mida rohkem kehtib riigis seadusi, seda harimatum ja rumalam on ka sealne rahvas või siis vastupidi rahvast pügatakse topelt,” räägib poliitik Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le.