Ines Karu (23) annab nädalas kuni kümme tantsutreeningut, tal on omanimeline tantsustuudio InesDance, ta töötab päeval Mathercare´s turundusjuhina ja omandab hetkel Kairos idamaise tantsu õpetaja ISOC-sertifikaati. Kindlasti reisib ta rohkem kui keskmine temavanune ja seda ka ikka vaid ühel eesmärgil, et arendada oma tantsuoskust.

Eelmisel suvel viibis Ines  pikalt USAs. “Läksin sinna ühe ja kindla eesmärgiga – arendama oma tantsuoskust ning tutvuma sealse tantsumaastikuga. San Franciscos esinesime koos Georges Lammam Ensamble’ iga idamaises restoranis Pena Pacha Mama. Sain tugeva tantsulise improviseerimise kogemuse ja kasulikke kontakte,” räägib Ines ajakirjale Tervis Pluss.

Sügisel põrutas töökas kaunitar aga juba Lätti, kus toimus Baltic Oriental Dance Festival. “See oli väga meeldiv üllatus, et mind sinna kutsuti. Võistlusel osalesid igast Balti riigist kolm professionaalset idamaist tantsijat. Kokkuvõttes läks kenasti ja sain festivali peasponsori, ajakirja Lublu lemmiktantsijaks.”

Inesele on idamaised tantsud väga südamelähedased ning seetõttu sai avatud ka Eesti idamaise tantsu keskus. “Eesti idamaise tantsu keskus sai loodud aasta alguses koos kõhutantsijate Jelena Köönverki, Janne Mõistuse, Liisa Voo ja Tiina Tanneriga. Keskuse lõime eelkõige missioonitundest ja armastusest idamaise tantsu vastu. Seni puudus Eesti idamaise tantsu maastikul üks erapooletu ja ülevaatlik harrastajatele mõeldud veebikeskkond.”

Kuidas aga jagab Ines end mitmete tegevuste vahel? “Minu põhitöö on turundada Baltikumis kaubamärke Mothercare ja ELC. Samas tuleb eri aladel orienteerumine ettevõtjale kasuks. Jõudmine sõltub paljugi tahtmisest. Kui südame ja kirega oma asja ajamine sihile ei vii, siis mis veel? Muidugi tuleb osata ülesandeid delegeerida, sest kõike üksi teha ei jõua. Tuleb seada tööd tähtsuse järjekorda, anda endast parim ning uskuda iseendasse ja meeskonda.”