“Kindlasti tuleks elimineerida oma elust energiavampiirid. Inimesed, keda su ellu tegelikult vaja ei ole, kes kasutavad sind ära ja tahavad sinult liiga palju ise midagi vastu andmata. Samuti ei tohi lasta mitte kellelgi lähedalseisval isikul ennast maha teha,” räägib Madli Vilsar Ohmygossip.ee’le.

Milline on teie igapäevane toidumenüü – kas ja kui palju huvitab teid, mida suhu pistate (nii hinna, kvaliteedi kui ka tervislikkuse järgi)?
Põhimõtteliselt on kõik minu valikud ja soovid käest ära läinud. Ühe korraga avastasin ennast sellisest elutempost, kus söömise planeerimine oli viimane asi mida ma jõudsin teha. Tihti määrab toidulaua ikka hind. Sinna pole midagi parata. Kui mul natuke aega on, et reaalselt mõelda ja valmistada toitu, mitte kiiresti valmivuse järgi vaid oma soovide ja tervislikkuse järgi, siis olen väga kriitiline oma taldrikutäie kujunemise juures. Kõik mis tekitab pärast söömist raske tunde, ma hea meelega välistaks.

Kui oluliseks peate tervislikku ümbrust enda ümber? Kas jälgite, et juhtmed oleks seinast väljas või arvuti ööseks välja lülitatud? Kas jälgite materjale, millega enda kodu ning ennast ümbritsed või kodukeemiat, mida kasutate?
Mul oli vahepeal nii suur voodi, et vahepeal jäi arvuti voodisse pärast õhtul kasutamist ja midagi ei juhtunud. Kuigi jaa, tean, see ei ole kasulik. Samamoodi telefoni voodis hoidmine. Mõlemaga olen nüüd lõpparve teinud. Ma põhimõtteliselt ei saa kanda selliseid ebameeldivalt sünteetilisi riideid, ükskõik kui ilusad nad ka siis pole. Kodukeemia pärast ma väga ei muretse. Kuna mul ei ole maas ringi roomavat last või kodulooma, kes sellega rohkem kokku puutuks, siis pole ka väga tundlik teema siiani olnud. Tihti nõud pesen kohe pärast kasutamist ära, seega ei ole vaja neile palju kemikaale kulutada, pigem soe vesi ja kibedad käed ja sobib ka.

Kui palju veedate aega looduses? Kui tihti sõidate linnast eemale metsa, mere äärde?

Nüüd ma elan jälle väga rohelises rajoonis ja tunnen ennast palju kodusemalt kui kesklinnas. Ma olen väga looduse inimene. Suvel sõidan kõikvõimalikud metsarajad ja kohad rattaga läbi. Meie porise talvega väga tihti ei satu. Samuti mulle meeldib matkamine ja backpacking. See suvi tegin oma esimese city-break (ma ei tea kuidas see eesti keeles on) ja läksin üksinda lühikesele seljakotireisile ja kavatsen seda ka edaspidi teha, just mereäärsetesse kantidesse ja loodusesse. Peened kuurortid ja basseinidega hotellid mind väga ei tõmba.

Viimasel ajal on väga populaarsed erinevad smoothid ning tervisejoogid? Kui popp see jook teie jaoks on, on teil ehk mõni tervislik ja maitsev joogiretsept?
Tegelikult on smoothi üks väga salakaval jook. Poest ostetavad on enamuses täidetud hulgaliselt üleliigsete suhkrutega ning kokkuvõttes ei ole need tervisele kuidagi kasulikumad. Stiilis kui juua ainult puuvilja smoothit. Aga üks vitamiini popp hommikul, mis ei ole ainult puuviljadest ja sisaldab ka rohelisi aiasaadusi, siis see on üks mu lemmikuid.

Mis on teie nipid, et ennast n-ö mitte ära koatada ja suure massi sisse uppuda? Mis/millised on teie viisid, et kätt pulsil hoida ning oma rada ajada ning endaks jääda?
Põhimõtteliselt mul õnnestus see vahepeal. Kuid sain õigel ajal jaole ja tean, mis asjad ka aitasid. Kindlasti elimineerida oma elust energiavampiirid. Inimesed, keda su ellu tegelikult vaja ei ole, kes kasutavad sind ära ja tahavad sinult liiga palju ise midagi vastu andmata. Samuti ei tohi lasta mitte kellelgi lähedalseisval isikul ennast maha teha. Kui inimene kipub olema pigem negatiivne ja pahatahtlik ning õel, siis ei ole selle inimese koht sinu elus.

Kui palju mõjutavad teid taevatähed? Kas sätite oma elu kuu käigu või sodiaadimärkide järgi?

Väidetavalt olen ma Neitsi aga koristada mulle küll ei meeldi. Pigem täheldan ma endas selliseid Monk tegelaskujule iseloomulike veidrusi. Samas seda mis tähemärgis muidu kuu on jne otseselt ei jälgi.