“Taevatähed kindlasti mõjutavad meid, vanasti seati selle järgi ju kõik elu ja tegemised. Ise olen proovinud juukseid lõigata kuufaase järgides. Igatahes juuksur alati hakkab naerma kui ma tema pakutud aja ära ütlen, sest kuufaas ei ole õige,” räägib armastatud jumestuskunstnik Loore Härmat Ohmygossip.ee’le.

Milline on teie igapäevane toidumenüü – kas ja kui palju huvitab teid, mida suhu pistate (nii hinna, kvaliteedi kui ka tervislikkuse järgi)?
Igapäevaselt söön seda toitu, mida valmistan ka oma lastele. Sellised lihtsad toidud — ühepajatoit, pastad, supid, hakklihakaste, risotto, kala, kana. Loomulikult üritan süüa tervislikult ja seepärast ka alati valin eestimaise toodangu. Üritan süüa mitmekesist toitu ja juua palju vett.

Kui oluliseks peate tervislikku ümbrust enda ümber? Kas jälgite, et juhtmed oleks seinast väljas või arvuti ööseks välja lülitatud? Kas jälgite materjale, millega enda kodu ning ennast ümbritsed või kodukeemiat, mida kasutate?

Juhtmeid seinast ei tõmba ja padja kõrval telefoni ka ei hoia. Kodukeemiast kasutan öko-tooteid ja lõhna- ja allergia vabu pesupulbreid.

Kui palju veedate aega looduses? Kui tihti sõidate linnast eemale metsa, mere äärde?

Looduses meeldib mulle väga käia, sest olen ju Saaremaalt pärit ja harjunud lapsest saati looduse keskel elama. Siin Tallinnas käin palju mere ääres ja pargis jalutamas või jooksmas, talvel suusatamas. Tihti sõidan ka Saaremaale, kus mul on suvekodu ja seal laen oma akusid. Olen täheldanud, et Saaremaal oma kodus puhkan kõige paremini ja minu arust on see koht väga hea auraga ja maalilise loodusega, kuna asub otse jõe kaldal.

Viimasel ajal on väga populaarsed erinevad smoothid ning tervisejoogid? Kui popp see jook teie jaoks on, on teil ehk mõni tervislik ja maitsev joogiretsept?
Smoothid on maitsvad ja kui aega, siis teen seda näiteks banaanist, maitsestamata jogurtist, oma aia külmutatud marjadest, meest ja lisan ka natuke mahla. Poest olen ostnud Froosh smoothisi — need on hetkel minu lemmikud.

Kui palju mõjutavad teid taevatähed? Kas sätite oma elu kuu käigu või sodiaadimärkide järgi?
Taevatähed kindlasti mõjutavad meid, vanasti seati selle järgi ju kõik elu ja tegemised. Ise olen proovinud juukseid lõigata kuufaase järgides. Igatahes juuksur alati hakkab naerma kui ma tema pakutud aja ära ütlen, sest kuufaas ei ole õige, aga samas ta pani tähele, et minu juuste seisund on paremaks küll läinud.