“Minu toidumenüüst on juba 4 aastat täielikult eraldatud kõiksugused jahutooted (gluteenivaba). Üritan vältida peidetud suhkruga tooteid, kuid tegelikult olen väga suur magusasõber,” räägib alati rõõmsameelne ja särtsakas moedisainer Aulikki Puniste Ohmygossip.ee’le.

Milline on teie igapäevane toidumenüü – kas ja kui palju huvitab teid, mida suhu pistate (nii hinna, kvaliteedi kui ka tervislikkuse järgi)?
Igapäevast toidumenüüd üritan hoida tervislikuna, alati see küll ei õnnestu, kuid pean ennast siiski üsna tubliks toitujaks. Hommikusöök on kõige olulisem toidukord ja enne ei saa töölegi hakata kui hommikusöök söödud on (tihti on selleks omlett juustu, peekoni/kanaga/lõhega, mitte kunagi ei puudu hommikusöögist ka üks isuäratav avokaado).

Minu toidumenüüst on juba 4 aastat täielikult eraldatud kõiksugused jahutooted (gluteenivaba). Üritan vältida peidetud suhkruga tooteid, kuid tegelikult olen väga suur magusasõber. Magusaisu leiab leevendust nt tumedast šokolaadist, vaarikatest(marjadest) või siis mandlitest. Igasugused toorjuustukoogid on absolute lemmikud. Kalal ja lihal on suur mõju minu toidumenüüs. Suur kitsejuustu fänn olen ka.

Kui oluliseks peate tervislikku ümbrust enda ümber? Kas jälgite, et juhtmed oleks seinast väljas või arvuti ööseks välja lülitatud? Kas jälgite materjale, millega enda kodu ning ennast ümbritsed või kodukeemiat, mida kasutate?
Ümbrust pean küll oluliseks, kuid nii hulluks pole veel läinud, et enne magmaminekut kontrollin pistikuid :D. See kas nüüd diivanikangas on naturaalkiust või tehiskiust siis seda ka ei jälgi (reeglina sisekujunduses ei tehtagi naturaalkiust diivanikangaid, sest need kuluksid kohe auguliseks,) kodukeemia puhul üritan alati valida allergiavabasid vahendeid.

Kui palju veedate aega looduses? Kui tihti sõidate linnast eemale metsa, mere äärde?

Olen pärit Võrust ning kui sünnikoju satun siis pm olengi niiöelda looduse keskel ja Tallinnas elan Nõmme piiril ning jooksmas käin tihti Nõmme
mändide all, mis rahuldab igati mu loodusevajaduse.

Viimasel ajal on väga populaarsed erinevad smoothid ning tervisejoogid? Kui popp see jook teie jaoks on, on teil ehk mõni tervislik ja maitsev joogiretsept?
Tuleb tunnistada, et smoothid on alati meeldinud ja viimasel ajal olen katsetanud erinevaid rohelisi smuutisid just hommikuks, kuid üksnes
smoothist kõht kahjuks täis ei saa.  Aga hetkel on lemmikretseptiks: spinati-selleri-avokaado-peterselli-kurgi smoothi, mis on tehtud
kookospiimaga (natuke ka kaneeli, mis hommikul meelt turgutab). Ning võib lisada veel chia seemneid, mis muudab tekstuuri natuke paksemaks, kuid kiudaineid saab siis küll küllaga terveks päevaks!

Mis on teie nipid, et ennast n-ö mitte ära koatada ja suure massi sisse uppuda? Mis/millised on teie viisid, et kätt pulsil hoida ning oma rada ajada ning endaks jääda?
Minu jaoks on trenn alati ülitähtis olnud ning ilma liikumiseta ei suudaks olla. Isegi kiiretel aegadel kui rühmatrenni ei jõua (käin 3D klubis, MMA püstivõitluses, mis on lihtsalt tõlgendades poksimine, pole just kõige naiselikum, kuid argielust välja lülitamiseks just ideaalne), siis näpistan kuskilt ikkagi selle aja, et kasvõi jooksma jõuda. Püstivõitluses käimise kohta ütles üks trennikaaslane huvitavalt: “Päris imelik on mõelda, et igapäevaselt tegeled sa glamuursete kleitide ja inimeste ilusaks tegemisega, kuid õhtul tuled trenni ja peksad teisi näkku!”, mille peale naersin päris pikalt, kuid eks see olegi vist asja võti, et nii erinevad asjad just rikastavadki elu.

Kui palju mõjutavad teid taevatähed? Kas sätite oma elu kuu käigu või sodiaadimärkide järgi?

Tean enda tähemärki ja oma lähedaste omasid ka, kuid päris oma elu märkide järgi ei säti. See teema on küll paeluv ja igasuguseid horoskoobiraamatuid loen hea meelega ning nii mõneski osas usun seda, kuid päris äärmusesse õnneks/kahjuks ei kaldu.

 

Loe ka:
Moekunstnik Aulikki Puniste Ohmygossip.ee’le: Masstoodangust hoian võimalikult kaugele
“Minu jaoks on tähtis, et mul oleks mingi side inimesega, kes läheb lavale minu loomingut näitama. Et inimesel oleks mingi sisu ja attitude. Et ta oleks niiöelda minu masti inimene ja muidugi tahan ma, et modellil oleks natuke rohkem peput ja tissi kui noorel agentuurimodellil, mitte, et viimased kuidagi halvemad oleks,” räägib särtsakas ja andekas moekunstnik Aulikki Puniste Ohmygossip.ee’le.