Merlyn Uusküla: ”Kui sul ei ole fänne, siis pole sind.”

Merilyn “Merka” Uusküla, kes hetkel teeb koostööd Haremi tantsutüdrukutega, on õnnelik, et tal on palju fänne. Merlyn on jätnud ajakirjanikukarjääri ning pühendub taas muusikale. ”Kui sul ei ole fänne, siis pole sind. Pead hoidma inimesi, kellele sa meeldid,” räägib Merlyn Kroonikale.

”Mul on väga palju fänne Nexuse ajast, nad on saanud täiskasvanuks. Näen neid seni kontsertidel, nad ei ole paari vahele jäänud aastaga, mil ma väga aktiivselt ei esinenud, kuhugi kadunud,” rõõmustab lauljatar. Merka sõnul ei pea fännid hullunult plakatitega akna all seisma. Talle meeldib lihtsalt ja inimlikult suhelda.

Merilyn esines suvel Värskas, kus publiku seas oli palju lapsi, kes teda andunult kuulasid. Pärast Merka hõiget, kas keegi temaga lavale tantsima tulla tahab, ronisid umbes 30 fänni lavale. ”Mõtlesin, et lava kukub kokku. Pärast tulevad nad ka sinuga palju julgemini juttu ajama. Lapsed vaatavad, milline sa ise oled. Kui sa ei naerata ja viskad kreeka-e paberile, siis järgmine kord nad enam ei tule sinu juurde.”

Samuti pajatas piiga, et on avastanud enda jaoks jooga ning et seljavalud, mis teda enne vaevasid on nüüd kui käega pühitud. “Ma käin joogas. See on uus asi, mille enda jaoks avastasin.”