“Viimasel ajal seostub jõulukuu paraku üha enam kaubanduskeskuste saginaga, välise sära ja pinnapealsega. Kuigi jõulude ajal kipub domineerima ülimagus tingel-tangel, lubame meie oma kontserdiga midagi sellele vastanduvat – rahu, endasse vaatamist, rõhutame just jõulude hingeliset tähendust igaühe jaoks meist. Meie kontsert peaks tulema karge ja karune, nagu üks eesti mees ongi…”

“Loodame, et meie kontsertide ajaks on inimestel suurem kiirustamine möödas, nii et pühade ajal ning samuti enne aasta lõppu on neil võimalik tulla koos meiega vaatama tagasi lõppenud aastale ja mõtisklema sügavamate väärtuste üle”, ütlevad esinejad.

Ettekandele tulevad paljud tuntud eestikeelsed jõululaulud, loomulikult esinejate isikupärases tõlgenduses. Samuti kuuleb Rannapi lüürilisi laule – nii tuntuid kui ka mitmeid päris uusi laule, mis on loodud just selle kontserdi jaoks, Riho Sibulale esitamiseks. Lisaks veel üht-teist muud, sealhulgas ka üllatusi.

Paljudele võib tunduda nii erinevate kunstnikutüüpide kooslus ootamatuna. “Tegelikult olen ammu unistanud koos Riho Sibulaga musitseerimisest, ja mõelnud, et meie esinemine võiks sobida just kirikutesse, nende suurepärasesse kõlaruumi” , leiab Rannap.

Kontsertide “JõuluKUUL” piletid tulevad müügile Piletilevis sel teisipäeval, 10. novembril, samal päeval, kui lõppeb Rannapi eelmine projekt “Ilus maa” – suurejoonelise plaadiesitluskontserdiga Nokia kontserdimajas.

Kontserdid toimuvad:
21. detsember – Viljandis, Pauluse kirikus
23. detsember – Rakveres
25. detsember – Pärnus
26. detsember – Keilas
27. detsember – Tallinnas, Kaarli kirikus
28. detsember – Tartus, Peetri kirikus
29. detsember – Raplas
30. detsember – Kuressaares