“Alanud aastaks soovisin ikka sama, mida alati olen soovinud — tervist ja õnne kõigile oma lähedastele ja üldse kõigile siin ilmas! Soovin, et oleks rahu ja ei tuleks sõda,” räägib laulev näitleja Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas, kus, kuidas ja kellega te veetsite oma jõulupühad ja võtsite vastu alanud aasta?
Jõulud ja Uue Aasta võtsin vastu kodus koos perega. Nii olen seda teinud peaaegu alati kui selleks vähegi võimalust on! See on mul traditsiooniks! Aasta tuli mulle vaikselt, istusime koos ema ja lastega lauas ja pärast klella 24.00- i läksin ma peagi juba voodisse! Olen oma peod vist noorene piisavalt ära pidanud, nüüd püüan rahulikult elada!

Mida te soovite alanud aastalt?
Alanud aastaks soovisin ikka sama, mida alati olen soovinud — tervist ja õnne kõigile oma lähedastele ja üldse kõigile siin ilmas! Soovin, et oleks rahu ja ei tuleks sõda! Samuti soovin, et elu Eestimaal läheks paremaks ka vaesematele inimestele, sest ka neile on antud vaid üks elu ja ma tahan, et selles elus neil ka oleks rohkem võimalust seda nautida, mitte vaevelda ja viletsust tunda! Soovin kõigile armastust ja edu! Endale soovin ka palju huvitavat tööd, et suudaksin oma peret üleval pidada!

Mida te vana-aasta õhtul televiisorist vaatasite?
Telekat ma vaatan harva! Vaatasin natuke Kutsuvat Tulukest. Ema vaatas Eesti programmi ja ütles, et oli olnud väga lõbus!

Millised on teie plaanid alanud aastal?
Algava aasta plaane ma ei taha avalikustada veel, sest olen ebausklik ja kardan ära sõnuda! Tahaks teha teatrit, muusikat, telet ja kino! Loodan, et see mul ka õnnestub! Üldse soovin kõigile unisuste täitumist ja palju kordaminekuid Uuel Aastal!!!!