Michelle Pfeiffer räägib vananemisest ja armastusfilmidest noorte meestega. Vanem naine, noor mees. Viimasel ajal on sel teemal olnud mitmeid filme, kirjutab Aftonbladet.

“See on huvitav, et mida noorem ma olin, seda vanemad olid minu meessoost filmipartnerid. Ja mida vanemaks ma jään, seda nooremaks nad muutuvad. See on ebaõiglane,” ütleb Michelle Pfeiffer.

Pfeiffer on mänginud selleteemalistes filmides Paul Rudd´i ja Ashton Kutcher´iga. Ja Rupert Friend filmis ”Chéri” on 23 aastat noorem. “Ma sain 50 aastaseks selle filmi võtete ajal, see oli raske. Mehed ja naised ei taha seda arvu näha, kuid see on parem kui alternatiiv. Minu jaoks oli see üllatav kergendustunne kui ma 50 täis sain. Ma tundsin mitmeid, kes kunagi 50 aastaseks ei saanud ja mõistsin, kuidas mul on vedanud. Näen klaasi poolenisti täitunud olevat ja see on õnnistus.”

“Kuidas jääda ilusaks?”

“Hea valgustuse kaudu. Ah, ilu on vaataja silmades. Ma olen olnud koos meestega, keda tavapärases mõttes ei peetud ilusaks, kuid minu jaoks olid nad ilusad. Ma olen abielus väga ilusa mehega, kuid minu jaoks ei ole ilu traditsioonilises mõttes alati huvitav. Olen kohanud naisi, kel polnud klassikaliselt kaunid näojooned, aga nad olid kõige seksikamad naised selles ruumis. Neis oli sära.”

“Kas Sa mäletad, millal Sul tekkis tahtmine näitlejaks saada?”

“Jah, ma olin 19 aastane ja töötasin kassapidajana ühes toidupoes. Oli närvesööv päev ja keegi õiendas melonihinna pärast ja ma mõtlesin “ma ei taha siin olla”. Mida ma tahan teha? Ma küsisin iseendalt. Mitte seda, mis oli võimalik, vaid seda, mida ma tegelikult tahan. Ja see oli saada näitlejaks. Ma otsustasin üritada, ilma et mul oleks mingit aimu olnud, kuidas see läheb.”

Viie aasta jooksul, alates 2002-st aastast ei teinud Michelle Pfeiffer ühtegi filmi. “Ma ei mõelnud filmide peale kui ma ära olin. Ma tegelesin teiste asjadega.” Pärast seda on ta olnud nõid filmis “Stardust” ja bitch filmis “Hairspray” ning mänginud romantilistes komöödiates.

“Kui ma töötan, hoolitsen ma enda eest korralikult ja kui ma ei tööta, siis hoian eemale, nii et keegi ei näe mind,” ütleb näitlejatar. “Kuid ma söön tervislikult, teen trenni, olen eluga rahul. Ma jätsin suitsetamise maha kui olin 30 aastane. See aitab.

Andmeid
Michelle Pfeiffer
Sündinud 29 aprill 1958
Elab Los Angeleses
Abielus tv-produtsendiga David E Kelly´ga alates 1993-st aastast
Kaks last, Claudia Rose, 16, ja John Henry , 15.
Aktuaalne uue filmiga ”Chéri”