“Tõehetke” Lilit Kaaret, kes veel hiljuti oli portaali TopTop alastiuudiste ankur ning osales saates “Unistuste printsess” ütles Gossip.ee-le, et ta printsi valgel hobusel ei ole kunagi oodanud. Küsimuse peale, kas tal oma “prints” on leitud vastas ta aga kahemõtteliselt: “Kõik on võimalik, iial ei või teada siin tänapäeva maailmas.” Vaata mida huvitavat Lilit veel Gossip.ee-le rääkis.

Kus ja kellega on plaan sellel aastal jaanipäev mööda saata?
Mõte on minna Pärnust päris kaugele, selline koha nimi nagu Vastse- Roosa. Räägitud on päris paljude inimestega, et minna ikka mõnusa seltskonnaga. Kui on hea seltskond, tuleb kindlasti ka väga hea jaanipäev.

Millised on Sinu jaoks iga-aastased 5 kõige suuremat sündmust?
Lapse sünnipäev, jõulud, vana-aasta õhtu, jaanipäev, minu kõrval oleva inimenese sünnipäev, minu sünnipäev.

Kas Sa tunned juba oma “Unistuste printsi”?
Mulle on alati muinasjutud meeldinud, kuid printsi valgel hobusel ma ei ole kunagi oodanud. Kuid kas ma ma oma printsi tunnen? Kõik on võimalik, iial ei või teada siin tänapäeva maailmas.

Kas sa tahaksid endale tulevikus veel lapsi saada? Milline on sinu unistuste kodu…(maja, korter, maal, linnas, ….Eestis?)
Ma olen selle peale väga palju mõelnud. Jah, ma tahaks ühte last veel. Kuid, see kõik saab olla vaid siis, kui ma olen 110% kindel iseendas ning mu kõrval on õige inimene. Sama on ka unistuste koduga, kõik algab sellest, kes on mu kõrval. Siis polegi vast oluline, kus see kodu asub.

Milliseid plaane oled suveks teinud?
Kuu aega tagasi käisin soojamaa reisil. Suveks konkreetselt reisi plaane pole, küll aga kontsertidest on olemas Madonna pilet ja tahaks minna Haapsallu Scootri kontserdile. Samuti käisin hiljuti Viljandis Tulemuusika 2009 vaatamas, mis mulle väga meeldis. Olen kindel, et kontserte üle eesti külastan kindlasti veelgi peale nende mis mainisin, lisaks tahaks näha mõnda vabaõhu etendust.

Kas Sa armastad reisida? Milline on olnud meeldejäävaim reisielamus?
Jah, mulle meeldib väga reisida. Tegelikult ma ei teagi ühtegi inimest, kellele ei meeldiks. Kõik reisid kas siis Eestist välja või siin samas kodumaa pinnal, kõik nad on omamoodi meeldejäävad.

Kui Sulle pakutaks saatejuhi kohta, siis milline oleks see saade, mida juhtida tahaksid?

Ma pole kunagi sellise variandi peale isegi mitte mõelnud. Tundub kuidagi liiga ebareaalne. 

Kas Sul on sõbrannasid, kes Sind on reetnud?
Ei, mul ei ole, kuid jah mul on olnud!

Mis on Sinu kõige suurem(ad) nõrkus(ed)?
Hea küsimus. Samas, kui praegu siin ausalt sellele küsimusele vastaksin, siis kindlasti leiduks inimene (inimesi) kes oskaks seda minu vastu ära kasutada ja seda ma ju ometi ei tahaks. Ja selline lihtne asi nagu shokolaad minu puhul ei kehti. Ma pole nimelt eriti suur magusa fänn.

Kui Sa saaksid maailmas midagi muuta, mis see siis oleks?
Oi, neid asju oleks liiga palju, mida muuta tahaks. Liiga palju kurjust, õelust, omakasu on… Samas, kõik see mida oleks vaja muuta, seda ei saa kunagi teha üks inimene. Selleks oleks vaja praktilislet kõigi inimeste nõu, jõudu, tahet…, et midagi üldse muutuks.