Venemaal staarselgeltnägijana suurt telekuulsust nautiv Rakverest pärit Marilyn Kerro jagas oma VKontakte lehel fännidele taas väärt suhtenõu, vahendab Publik. Miks on nii, et inimesed suhtes olles pahatihti kõrvalehüppeid teevad ja oma paarisuhteid rikuvad?

“Petmine on seksuaalne tegu, millel pole midagi pistmist tunnete või emotsioonidega — see on pelgalt kiire rahuldus! Miks siis teineteist petetakse või paljusid seksuaalsuhteid omatakse? Kui inimene tunneb, et tema suhtest on midagi puudu või ei saada täielikku rahuldust oma kaaslaselt, siis hakatakse seda mujalt otsima. Saabub eufoorihetk, mis toidab mõnda aega ego ja füüsilist keha.

 

Loe ka:
Selgeltnägija Marilyn Kerro ema: Tal ei olnud oma klassis ühtegi sõpra. Ta oli teistsugune…
“Selgeltnägijate tuleproovis” teiseks jäänud Marilyn Kerro elab Moskvas, kus ilmselt oma erilisusega palju paremini sulandub kui näiteks kooliajal kodumaal. “Talle ei istunud koolisüsteem ja kuna ta eristus teistest lastest, siis teda ka kiusati,” räägib ema Inta ülipopulaarse Marilyni noorusest veidi.

Selgeltnägija Marilyn Kerro: Et paremini elada, seadke endale kindlad sihid
TV3 tegi Venemaa selgeltnägijate tuleproovis osalenud eestlanna Marilyn Kerroga eksklusiivintervjuu, et esitada talle mõned põletavad küsimused.

Selgeltnägijate tuleproovi võitnud Aleksandr Šeps palus Marylin Kerro kätt
Vene dokumentaalfilmide looja Oleg Besedini sõnul rääkis talle Rakverest pärit Eesti nõid Marilyn Kerro, kes osales edukalt “Selgeltnägijate tuleproovi” 14. hooajal, et ei soovi Eestisse tagasi tulla ning kavatseb oma elu siduda Venemaaga. Põhjus on lihtne, Marylin on armunud samal hooajal selgeltnägijate saate võitnud nõid  Aleksandr Šepsi.