“Soovin kogu Eesti rahvale – rahu, rõõmu, tervist, armastust ja kõikide heade soovide täitumist!!!” räägib lauljanna Siiri Känd-Ashilevi Ohmygossip.ee’le.

Siiri Känd-Ashilevi, mida põnevat meenutaksite lõppevast aastast?
Lõppev aasta on olnud väga teguderohke ja meeldiv aasta! Mul on väga palju olnud toredaid esinemisi üle Eesti – üksi solistina, bändiga, varietee programmiga, Ervin Lillepeaga jne… jne… Ja sel lõppeval aastal sain ka teist korda vanaemaks!!!

Sel aastal, nagu juba eelnevalt mainisin, on tõesti olnud väga palju esinemisi ja nii ka nüüd detsembris, iga päev ja üle Eesti, enamuses erinevad jõulu- ja aastalõpu üritused. Mõnel päeval on isegi paar-kolm esinemist! Jõulupühad aga õnnestub mul siiski veeta perega, mille üle on mul äärmiselt hea meel, sest olen aastaid ka jõuluõhtul mõnes SPA restoranis soome turistidele jõululaule laulnud. Vana-aasta õhtul aga esinen oma bändiga Pärnus, SPA Hotellis “Tervise Paradiis” ! Jaanuaris 2015 jätkuvad Uue Aasta Üritused, viimane neist vist oli 30. jaanuar.

Nagu eelnevalt mainisin, siis mind saab näha esinemas üle Eesti, lihtsalt jälgige reklaami! Kuigi pean mainima, et mul on ka väga palju tellitud üritusi – firmapeod, banketid, turistid jne… jne…

Kas olete teinud linti ka uusi laule?

Uusi laule hetkel linti teinud ei ole, ajapuuduse tõttu. Kuid plaanis on. Olen eelnevalt aga, mõni aeg tagasi, lindistanud mõned uued laulud ja plaanis on kindlasti ka uus plaat. Arvan, et kevadeks saab valmis!

Kas soovite midagi ka südamelt ära öelda?

Soovin kogu Eesti rahvale – rahu, rõõmu, tervist, armastust ja kõikide heade soovide täitumist!!!