Superstaari-Anis kirjutas neljapäeval oma blogis, et Depeche Mode’i laul “Personal Jesus”, mida ta pühapäeval esitada soovis keelati ära. Nii otsustas Anis Arumets hoopis Nirvana loo “Smells Like Teen Spirit” kasuks.

“Ärkasin täna kusagil 11 paiku hommikul. Tegin hommikuse suitsu ning pesin hambad ära. Panin riidesse ning valmistusin bändiprooviks kui äkki telefon helises. Peaprodutsent andis kõigest teada, et ma ei saa oma lugu pühapäeval esitada “Personal Jesus”….Miks? sest ma olen sündinud 1991, ja lugu on aastast 1989, albumile tuli 1990. Inimlikus perspektiivis oleks see lugu OK ju. Samas hakka vaidlema oma “ülemusega”…ei vii eriti kaugele, ei tee just head.”

“Pidin kähku hakkama mõtlema uuele loovalikule, õnneks oli mul alternatiiv olemas “Smells Like Teen Spirit” Nirvana. Mitte just kõigeparem lugu minu esituses aga proovis käras kah enamvähem. Samas kõik on konkreetselt p***is. Riided valitud, kõik läbimõeldud seoses keelatud looga…ja nüüd ei saa seda esitada.”

“Väljapääsu ei ole…ja kardan, et pühapäeval põrun järjekordselt. Küsimus kummitab “mis teha, mis teha?” Selline tunne nagu oleksin 3 tundi p***enu**i saanud…ja an**lnevalu tuigub pähe,” kirjutab (loe: ropendab) ärritunud Anis oma blogis.

Kuidas Anisel, kes peab nüüd kibekiirelt uut laulu harjutama, saates läheb, seda saab näha pühapäeval.