“Jõuluvanalt sooviks hingerahu ja tervist. Sest mida vanemaks saad, seda kurnavam on öösiti suure kära ja müra sees tööd teha, taastumine pole enam see mis 20 aastaselt. Magamatuse pohmell on palju hullem kui alkoholi oma,” räägib Ergo Korp Ohmygossip.ee’le.

Ergo Korp, mida põnevat meenutasite lõppevast aastast?
Lõppev aasta on olnud selline keskmine. Nädalavahetused on möödunud erinevates Eesti paikades laval, nagu viimased 12 aastat. Suve alguses sai ka kirjutatud ja salvestatud humoorikas laul “Aiamaja”kirjamehe Hillar Kohviga, mille tegemise protsess oli suht värvikas ja ekstreemne. Laps sai 2 aastaseks ja läks lasteaeda. Samuti olen salvestanud mõned enda kirjutatud uued laulud, mis loodetavasti ka plaadiks, aastal 2015 saavad.

Kus ja kuidas veedate oma jõulupühad ja aastavahetuse?
Sellel aastal panin juba varakult paika, et 23-25.detsember ei esine ja olen perega kodus. Sellegi poolest, enne ja pärast jõule on esinemisgraafik piisavalt tihe ja töine.

Millal ja kus võib teid aastavahetuse paiku ja järgmise aasta esimeses pooles esinemas näha?

Uue aasta võtan vastu sel korral Rakveres, Katariina Külalistemaja aastavahetuse peol, kus jagan lava koos Peeter Jõgiojaga, kes astub ülesse suurepärase trummishowga. Juba 1.Jaanuaril Kell:14.00 alustan esinemist Pärnus Kentuki Pubis, kus toimub nii nimetatud “Peaparandus pidu” mis on kõigile tasuta, saab teha uue aasta esimesed tantsud. 2.Jaanuaril tervitan Uue aasta puhul Rapla rahvast, Meie Pubis Kell:22.00 ja 3.Jaanuar taaskord Pärnus, Restoranis Paradiis Kell:20.00 uue aasta tantsuõhtul. Rohkem infot leiab jätkuvalt minu koduleheküljelt: www.ergotheband.com.

Kas olete salvestanud ka uusi laule ning ehk annate uue plaadigi välja?
Nagu ennem kirjutasin, uusi laule olen kirjutanud ja salvestanud sel aastal juba omajagu, algne plaan oli uus plaat välja anda sel 2014aastal, aga veel pole aeg küps selleks, et siis 2015 tuleb. Äsja sain valmis ka enda uue talvelaulu “Tõelist armastust”

Milline on teie soov jõuluvanale ning mida soovite järgmiselt aastalt?

Jõuluvanalt sooviks hingerahu ja tervist. Sest mida vanemaks saad, seda kurnavam on öösiti suure kära ja müra sees tööd teha, taastumine pole enam see mis 20 aastaselt. Magamatuse pohmell on palju hullem kui alkoholi oma. Järgmiselt aastalt soovin, et kohtaks palju positiivse energiaga inimesi ja rõõmsaid ning rahulolevaid nägusid nii lava ees kui lava taga.

Kas sooviksite midagi ka südamelt ära öelda?
Tuleks lõpetada üksteisele pidev ära panemine ja tõestamine,et oled parem kui sinu naabrimees. Me oleme inimestena ja riigina alles nii vähe aega vabad olnud ja tundub, et see on muutnud inimesed üksteise suhtes ülbeks ja üleolevaks, ei arvestata teise inimesega kes sinu kõrval elab. Aga eks elu teeb omad korrektuurid. Elame veel.