“Isiklikus elus ei olnud suuri sündmusi, põhiline märksõna võiks olla stabiilsus. Stabiilne on aga hea – mida vanemaks saad, seda enam oskad hinnata,” räägib tuntud raadiohääl Marko Lõhmus Ohmygossip.ee’le.

Marko Lõhmus, mida põnevat meenutasite lõppevast aastast?
Väga lahe aasta, töine kahtlemata. Isiklikus elus ei olnud suuri sündmusi, põhiline märksõna võiks olla stabiilsus. Stabiilne on aga hea – mida vanemaks saad, seda enam oskad hinnata. Sõprade ja pere jaoks võinuks leida rohkem aega. Aga panustan sel teemal kindlasti järgmisele aastale.

Kus ja kuidas veedate oma jõulupühad ja aastavahetuse?

Traditsiooniline eestlase vastus – jõulud pere ja lähedastega, aastavahetus sõpradega. Aastavahetuse plaanidega on aga alati nii, et plaanid selguvad viimasel hetkel. Ka sõpradel on nii, hämmastav… Aga viimase hetke spontaansed ettevõtmised on alati väga lahedad. Ei teki asjatuid ootusi või stressi ettevalmistusega, kõik laabub iseenesest.

Milline on teie soov jõuluvanale ning mida soovite järgmiselt aastalt?

Jõuluvanalt tahaks saada midagi praktilist, pudipadi ja liigne nodi väsitavad. Sokid on väga praktilised, jõuluvanalt tahaks saada hästi palju sokke! Mõni lahe emotsioon ei teeks ka paha, laul või tants. Või mõni lahe plaat vms. Aeg läheb jube kiiresti, see järgmine aasta on juba põhimõtteliselt käes. Arvestades töised plaane on järgmine aasta juba poolepeal. Loodan leida järgmisel aastal rohkem kvaliteetaega omale kallitele inimestele.

Kas sooviksite midagi ka südamelt ära öelda?

Igaühel on oma arusaam maailmast ning sellest, kuidas asjad peaksid olema. Minu nn südamelt ära ei pruugi teistele ilmselt samamoodi mõistetav olla. Kõlab ehk klišee, siiski sooviksin kõigile rõõmu ja empaatiavõimet, nõnda on elu ilus