Viimases saates superstaari võistlusest välja langenud Kerli Kõivu õde Eliisa, rääkis Õhtulehele antud online-intervjuus, et näeb inimeste aurasid, samuti on tegelenud noor andekas laulja hüpnoosiga. “Jah, kui väga tahan, siis näen, aga see vajab minul treenimist,” rääkis Eliisa.

Eliisa paljastas, et tal on mitu tuttavat, keda ta tegelikult elus kunagi näinud ei ole aga tunneb nagu tunneksid terve elu. “Jah, on isegi mitu inimest. Igakord kui nende meile loen, on mul hästi soe tunne ja mulle tundub, et võin neid 100 protsenti usaldada.” Samuti räägib Eliisa, et tal on ette tulnud deja vu tunne ning ta on püüdnud välja selgitada, kes ta on olnud eelmises elus. “Mõned korrad on kindlasti olnud. Olen üksi läbi viinud hüpnoosi, et saada vastuseid eelmiste elude kohta ning nägin vaimusilmas päris mitut pilti… Näiteks nägin ennast põllu peal vanema naisena vilja koristamas ja teisel korral nägin suurt tuleleeki. Kogesin selle ajal meeletut valu. Ilmselt olin nõid, kes põletati tuleriidal. See oli väga põnev kogemus.”

Sellega Eliisa müstiline pool ei piirdu. Tüdruk lisab, et kui tahab, näeb inimeste aurasid. “Jah, kui väga tahan, siis näen, aga see vajab minul treenimist. Ja usun, et paljud inimesed näeksid, kui tahaksid. Avastasin selle esimest korda puht juhuslikult, kui jäin oma füüsika õpetajale tuimalt otsa vaatama ja nägin tema pea ümber elektrisinist valguslaiku. Olin siis 18aastane. Põhiliselt siis näengi selliseid värvilisi valguskogusid, aga ainult siis, kui aura vaatamisele konkreetselt keskendun.”


Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest