“Marbella pole selline suur linn nagu London voi Pariis, siin ikka rohkem väikse linna elu, nii et ei saa ütelda, et siin ennast ära kaotad. Minu jaoks on siiski alati ka Eesti tähtis, sest minu pere ja sõbrad elavad ju seal – koduigatsus tuleb päris tihti peale,” räägib Marbellas Sala Group’is PR managerina töötav Tene Sommer Ohmygossip.ee’le.

Kui oluliseks peate tervislikku ümbrust enda ümber? Kas jälgite, et juhtmed oleks seinast väljas või arvuti ööseks välja lülitatud? Kas jälgite materjale, millega enda kodu ning ennast ümbritsete või kodukeemiat, mida kasutate?
Eks see on ka kindlasti oluline, kuid pean tunnistama, et ei ole selles vallas ekstreemsusteni läinud. Juhtmeid proovin seinast väljas hoida kui ma midagi ei kasuta ning ka prügi sorteerin igapäevaselt – plastik, klaas ja orgaaniline prügi on minu kodus eraldatud. Eks kõik muutused maailmas algavad inimesest endast.

Kui palju veedate aega looduses? Kui tihti sõidate linnast eemale mägedesse, mere/ookeani äärde?
Minu jaoks on mereääres käimine kõige rahustavam vabaaja ning ka sporditegemise viis. Vahel sõidan nädalavahetusel ka Tarifale, kus on pikk rannariba ning väga ilus loodus ning see on ka koht kus Vahemeri ja Atlandi Ookean kohtuvad. Marbella on väga põneva asukohaga selles suhtes, et nii Aafrika kui ka Sierra Nevada lumised mäetipud on siit vaid paari tunni kaugusel!

Välismaal elades võib väga kergesti ennast ära koatada ning n-ö suure massi sisse ära uppuda. Mis/millised on teie viisid, et kätt pulsil hoida ning oma rada ajada ning endaks jääda?

Marbella pole selline suur linn nagu London voi Pariis, siin ikka rohkem väikse linna elu, nii et ei saa ütelda, et siin ennast ära kaotad. Minu jaoks on siiski alati ka Eesti tähtis, sest minu pere ja sõbrad elavad ju seal – koduigatsus tuleb päris tihti peale! Aga lennukid lendavad ja paljud tuttavad käivad ka minul siin külas. Aga Marbellas on aastate jooksul tekkinud mitmeid toredaid internatsionaalseid sõpru ning iga päev õpid siin midagi erinevate kultuuride kohta. Igav siin ei hakka.

Kui palju mõjutavad teid taevatähed? Kas sätite oma elu kuu käigu või sodiaadimärkide järgi?

Ei usu väga palju taevatähtedesse, olen ikka ise oma õnne sepp. Aga vahel huvitab ikka, mis tähemargist keegi on, et mingisuguseid seosed leida aga ma ei saa öelda, et oma elu selle jargi sätin.

Loe ka:
Tene Sommer Ohmygossip.ee’le: Hispaanias elades tunnen puudust vanaema tehtud hapukurkidest ja koduaia õuntest-tomatitest
“Iga aastaga huvitab mind rohkem kui tervislik on toit mida söön ja mida meie toit sisaldab. Proovin süüa vähem töödeldud toitu ja ka punast liha ning tarbida rohkem värsket ja orgaanilist,” räägib Hispaanias Puerto Banuses elav ning Sala Group’i PR managerina töötav Tene Sommer Ohmygossip.ee’le.