“Vanasti arvasin, et tahan olla üks nendest keda inimesed mäletavad ka pärast seda, kui ma ammu juba läinud olen aga nüüd mõtlen – miks? Miks mul seda vaja on? Elu on lühike ja nii palju on õppida. Pigem kasutan seda aega, et saada palju kogemusi ja elamusi ja nautida iga hetke siin imekaunil planeedil,” räägib Los Angeleses resideeruv särtsakas, töökas ja loodust hindav Carola Madis Ohmygossip.ee’le.

Kui oluliseks peate tervislikku ümbrust enda ümber? Kas jälgite, et juhtmed oleks seinast väljas või arvuti ööseks välja lülitatud? Kas jälgite materjale, millega enda kodu ning ennast ümbritsete või kodukeemiat, mida kasutate?
Puhastusvahendid, mida kasutan on samuti looduslikud, mitte ainult minu enda pärast, vaid ka looduse pärast. Väga palju on aineid, mis solgitorust väljudes on loodusele ja loomadele/lindudele/kaladele väga kahjulikud ja oleks aeg hakata ka enda ümbruse pärast hoolitsema. Me ei ole siin planeedil üksi ja olgem ausad, planeedil oleks palju parem, kui inimesi siin üldse ei oleks. Ükski teine loomaliik pole nii palju seda planeeti hävitanud kui inimesed.

Kui palju veedate aega looduses? Kui tihti sõidate Hollywoodist eemale mägedesse, ookeani äärde?

Veedan aega looduses nii palju kui võimalik. Olen sageli nt rannal ja vaatan suure ookeani poole. See on väga värskendav ja mõtlema panev. Suure ookeani kaldal istudes ja kaugusesse vaadates olen aru saanud kui väikesed ja tühised me tegelikult oleme. Kui nt see ookean tahaks ja korraks aevastaks meie peale, oleks me lihtsalt sellesse kadunud nagu väikesed sipelgad. Sellest aru saades tunduvad kõik igapäeva probleemid nii tühised. Kui saad aru kui väike Sa oled maailma üldpildis, siis Sinu probleemid tunduvad nii tühised. Kõige imelisem on see, et me kõik oleme nii omapärased ja imelised olevused aga samas suures plaanis tühised ning paarisaja aasta pärast mis vahet sellel kõik on?

Vanasti arvasin, et tahan olla üks nendest keda inimesed mäletavad ka pärast seda, kui ma ammu juba läinud olen aga nüüd mõtlen – miks? Miks mul seda vaja on? Elu on lühike ja nii palju on õppida. Pigem kasutan seda aega, et saada palju kogemusi ja elamusi ja nautida iga hetke siin imekaunil planeedil. Me kõik oleme erilised omal moel, keegi pole kellestki parem. Me oleme võrdsed. Meil kõigil on omad raskused. Pole maailmas ühtegi inimest kellel poleks mingeid raskusi. Asjad, mis tunduvad tühised ühtedele on teiste jaoks raskused ja vastupidi. Miks mitte lihtsalt olla ja mitte üritada teistele “kohta ette näidata” jne. Kui midagi tõestada tahad, siis pigem enda jaoks kui et teiste jaoks. Oma “nime maha jättes” Sa üritad ainult rahuldada oma ego aga selleks ajaks kui seda paarisaja aasta pärast mäletatakse, siis Sind enam pole, et seda rahuldust n-ö nautida..

Kui palju mõjutavad teid taevatähed? Kas sätite oma elu kuu käigu või sodiaadimärkide järgi?
Ma ei mõtle sellele igapäevaselt aga sageli kui sellekohaseid raamatuid loen siis märkan kui täppi ikka teatud asjad lähevad. Maailmas on palju asju millele me vastuseid ei tea. See kuidas kõik omavahel seotud on ja mis valemi järgi jne. Minu jaoks on see väga huvitav ja ma olen avatud igasugu infole.

 

Loe ka:
Ökoelu hindav Carola Madis Ohmygossip.ee’le: Ideaalis ma toodaks omale eluks vajaliku ise
“Ennast kaotada võib igalpool. Elus toimub koguaeg nii palju, et sageli on raske omal rajal püsida kuna tuuled lükkavad Sind kord ühele kord teisele poole. Mul on ka sageli sellega raskusi. Minu jaoks aitabki kõige rohkem sellises olukorras selgust leida looduses,” räägib Los Angeleses resideeruv tubli ja ambitsioonikas reporter Carola Madis Ohmygossip.ee’le.

Carola Madis Ohmygossip.ee’le: Hindan looduslikkust ja tervislikkust

“Jälgin väga, mida suhu pistan ja üritan oma toiduvaliku hoida nii loodusliku ja tervislikuna kui võimalik,” räägib särtsakas, ambitsioonikas ning tervislikkust hindav Los Angeleses elav reporter Carola Madis Ohmygossip.ee’le.