Esimest korda räägib Rihanna, 21, oma tunnetest ning häbist pärast poiss-sõbra Chris Brown´i käest peksasaamist. “Sa oled täiesti üksi, mitte keegi ei saa aru,” ütleb ta ameerika ajakirjale Glamour, vahendab Aftonbladet.

Detsembrikuu numbris räägib Rihanna kuudest, mis on möödunud pärast tema vastu sooritatud kuritegu ning toest, mida ta on saanud oma perekonna ja sõprade poolt. Ka kõige süngemast ajast pärast toimunut:” Teatud ajal oled sa täiesti üksi, keegi ei saa aru.”

Intervjuus räägib Rihanna ka sellest, kuivõrd alandav oli see, et pildid tema pekstud näost Internetti lekkisid. “Keegi ei tahaks, et teised neid pilte näevad. Tekkis tunne, nagu tahaksid inimesed seda millekski toredaks pöörata. Ma olin väga pettunud. Eriti, kui sain teada, et piltide levitajateks osutusid kaks naist.”

Rihanna lisab, et viimased üheksa kuud on teda tugevamaks muutnud. “Positiivne selle juures, et kõik on saanud minu loole kaasa elada, on see, et nüüd võin olla nende inimeste häälekandjaks, keda keegi ei kuule.”

Sel nädalal annab artist intervjuu ka hommikuprogrammis “Good morning America”, milles ta muuhulgas peksmise kohta ütleb: “See võis juhtuda minuga. See võib juhtuda igaühega.”

Juhtunu toimus veebruari alguses. Brown´ile mõisteti viieaastane tingimisi karistus ja pool aastat ühiskondlikku tööd. Septembris intervjueeris teda CNN-i Larry King. Siis ütles Chris Brown, et armastab Rihannat endiselt ja on ikka veel shokeeritud selle üle, mida ta oli teinud.