“Tegemist on USA valitsuse poolt tudengitele mõeldud töö- ja reisiprogrmmiga, milles tegelikult paljud Eesti noored osalenud on. Saates tahtsin osaleda, kuna lootsin seeläbi kõik need seiklused linti saada, et hiljem neid hea meenutada oleks,” paljastab Rauno-Sander Ennok Ohmygossip.ee’le uue saatesarja Livin Aloha telgitaguseid.

Rauno-Sander Ennok, te osalete sarjas “Livin Aloha”. Mis sari see on ja kuidas te sinna sattusite?
See on üks põnevust ja nalja täis sari 8 julgest Eesti tudengist, kes otsustavad tavapärase suve asemel Eestis teha midagi erilist ning minna Hawaii saartele tööle ning reisima. Tegemist on USA valitsuse poolt tudengitele mõeldud töö- ja reisiprogrmmiga, milles tegelikult paljud Eesti noored osalenud on. Saates tahtsin osaleda, kuna lootsin seeläbi kõik need seiklused linti saada, et hiljem neid hea meenutada oleks.

Ühe tuttava kaudu sattusin StudentTouri programmi infotunnile – ja tunni lõpuks olin ma juba kindel, et ka mina tahan suvel Hawaiile elama ja tööle minna. Ilmselt teisedki saates osalejad mõtlesid pärast infotundi samamooodi.

Kas sari on juba lindis, või teete veel edasi?

Jah, sari on valmis. Nüüd on hea vaadata ja meenutada, mida kõike me suvel tegime.

Rauno-Sander Ennok
Rauno-Sander Ennok
Foto: Erakogu


Kas salvestuse ajal on midagi veidrat või põnevat ka juhtunud?

Mõningaid naljakaid ja ettearvamatuid olukordi tuli ikka ette. Aga tagantjärgi vaadates osutusid need headeks kogemusteks või väärt õppetundideks. Täpsemalt peate vaatama juba Tv3-st .

Kes teiega koos selles sarjas osalevad või ütleme siis – osalesid?

Mina ja minu toakaaslased: Mirjam, Kertu, Kren, Matilde, Evelin, Hendrik ja Maarja. Kõik väga toredad inimesed.

Kuidas te omavahel läbi saate, kas kaklemisi on ka ette tulnud?

Me sobisime kõik juba alguses omavahel hästi kokku. Olime küll kõik väga erinevad isiksused, kuid Hawaiil tekkis kohe suurem sidusus ja hoidsime üksteist väga. Suve lõpuks oli inimestest, kes üksteist varem ei tundnud, saanud nagu üks väike perekond.

Mina ei mäleta ühtegi kaklemist ega konflikti, kuna meil ei olnud isegi aega mõelda midagi negatiivset. Alati oli ühiseid tegevusi: surfamised, matkad, ujumine, snorgeldamine ja palju muud.

Huvialad?

Kulturism, fitness ja ujumine.

Millist muusikat te kuulata armastate ja kes on teie lemmikud?

Mulle meeldib lõõgastuda reggae-muusika saatel. J Boog ja Bob Marley näiteks.

Millist raadiojaama enim kuulate?
Power hit radio

Tulevikuplaanid?
Püüelda nüüd kindlama tundega edasi oma unistuste ja eesmärkide suunas. See suvi andis kindlasti julgust ja motivatsiooni, et uusi väljakutseid vastu võtta.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Kõik tudengid ja kõrgkoolis õppijad, kui teil avaneb võimalus USA Work & Travel progrmmis osaleda, siis kasutage seda. Pole paremat aega reisimiseks ja maailma avastamiseks, kui siis, kui oled noor ja energiline. See on parim ja meeldejäävaim kogemus, mille kunagi saada võid!