“Olen täielik looduse laps. Mediteerin kergemini looduses. Mõtlen selgemini looduses. Kirjutan paremini looduses. Ühesõnaga olen õnnelikum, kui olen ühenduses loodusega,” räägib kaunis Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le.  

Kui oluliseks peate tervislikku ümbrust enda ümber? Kas jälgite, et juhtmed oleks seinast väljas või arvuti ööseks välja lülitatud? Kas jälgite materjale, millega enda kodu ning ennast ümbritsete või kodukeemiat, mida kasutate?
Üritan oma valikud ja otsused teha teadlikult. Tänaseks on palju kasulikku informatsiooni saadaval nii internetis kui mujal, selleks, et otsustada, mis paremini sobib nii mulle kui meie planeedile. Üritan võimalikult palju vähendada oma ökoloogilist jalajälge. Kasutan rohkem naturaalseid ja looduslike tooteid nii isikliku hügieeni tarbeks, kui ka kodu korrastamiseks. Lemmikud on igasugused looduslikud õlid: apelsini, sidruni, lavendli jne õlid. Nende aroom on märksa tugevam ja kestab kauem samuti.

Kui palju veedate aega looduses? Kui tihti sõidate linnast eemale mägedesse, ookeani äärde?

Olen täielik looduse laps. Mediteerin kergemini looduses. Mõtlen selgemini looduses. Kirjutan paremini looduses. Ühesõnaga olen õnnelikum, kui olen ühenduses loodusega. Ei ole oluline, kas olen pargis, metsas, mäel või merel – peaasi et õues. Viimasel puhkusel käisime võrratult kaunil saarel. North Captiva Island on paradiis mis asub Mehhiko lahes. Peale ilusa ranna tegi saare minu jaoks eriti eksootiliseks selle privaatsus. Saarel oli ainult veidi üle 100 maja ja üks toidupood/restoran. Mitte ühtegi autot. Liiklus saarel toimus jala, ratta või golfiautoga. Totaalne vaikus, mis katkes ainult selleks, et lasta kõlada kaunil linnulaulul või merekohinal. Kohtasin tihedamini kilpkonna ja delfiini, kui inimolendit. Päris mitu korda tekkis tunne, nagu oleks maailma lõpus. Saarel mida ei ole veel avastatud.

Loe ka:
Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le: See mis algul teeb sind õnnelikuks, võib hiljem teha õnnetuks
“Teismelisena soovisin kuhugi kuuluda ja massi sisse sulada, kuna kartsin erineda. Kolisin Itaalisasse lootusega leida see, mis hinges puudu oli, kuid rahutus sügaval hingesopis kriipis edasi. Otsisin oma kohta siin suures maailmas. Alles aasta aega tagasi avastasin täiesti uue maailma. Allika minu enda sees, kust meelerahu alguse sai,” räägib tänaseks Miamis elav kaunis, loov ja andekas Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le.

Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le: Mida rohkem sisetunnet kasutan, seda tugevamaks see muutub
“Rohkem kui horoskoopi, olen õppinud kuulama oma sisetunnet. Olen tähele pannud, et mida rohkem ma seda kasutan, seda tugevamaks see muutub,” räägib Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le, et ennast tuleb usaldada, oma südant kuulata ning sisetunnet järgida.

Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le: Tunnen seenelkäigust puudust, Miamis ei ole ei metsa ega seeni
“Paari viimase aastaga on minu toitumisharjumused palju muutunud. Itaalias elades menüüsse kuulunud pasta ja pizza on asendunud suppide ja salatitega. Söön tihti ja väikestes kogustes,” räägib täna Miamis elav Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le.