Pärast mõnda aega kestnud kosutavat puhkust annab ansambel Blacky kontserdi Tallinnas, klubis Rock Cafe, tähistades sellega oma kümnendat sünnipäeva. Reedel, 20. novembril toimuval kontserdil astub lavale ligi 20 väga head muusikut Blacky koosseisudest läbi aegade!

Ansambli liidri Lea Liitmaa sõnul on tegemist ainulaadse ja kordumatu kontserdiga, sest laval on Blackyt rohkem kui kunagi varem. Ettevalmistused käivad juba käesoleva aasta kevadest, mil Lea otsustas sellise kava kokku panna. “Tahan teha sellise kontserdi, mida lihtsalt peab nägema, sest rohkem midagi sellist ei tule! Lavale astuvad kõik pillimehed, kes Blackyga 10 aasta jooksul seotud on olnud ja külalisesinejaks on minu sooloprojekti koosseis,” lisas Liitmaa.

Klubi avab uksed juba kell kaheksa õhtul, mil külalisi võtab vastu ulmeliselt rokkiv ansambel Mai Skizo Tallinnast. Seejärel on külalistel võimalik nautida Blacky ligi kaks tundi kestvat kontsertshowd. Südaöö paiku vallutab lava intelligentselt šarmantset pop-rocki viljelev ansambel Mild. Lea Liitmaa on lubanud kaasa võtta ka kõik oma lemmikplaadid, mille taustal tantsulõvid koos Lea ja teiste Blackydega varahommikuni saba saavad keerutada.

Ansambel Blacky loodi 1999. aastal ja esimene kontsert toimus Islandil noorte muusikute kokkutulekul 1999.aasta oktoobris. Aastate jooksul on Blackys musitseerinud kokku umbes 20 liiget.

Ansambel Blacky sünnipäevakontserdi piletid on müügil Piletilevi müügikohtades ja Statoili teenindusjaamades alates 22. oktoobrist. Esimesed 100 piletit müüakse eelmüügist hinnaga 100 krooni. Alla 18aastased noored pääsevad kontserdile koos täiskasvanud saatjaga. Vägevast kontsertõhtust valmib ka DVD, mis jõuab müüki juba käesoleva aasta lõpus.